RUŠENJE PRAVILA

Melaniji Trump uspjelo je ono što nije nijednoj njezinoj prethodnici

15.02.2018 u 06:40

Bionic
Reading

Titulu je dobila zahvaljujući tome što je supruga aktualnog američkog predsjednika, no Melania Trump sve je samo ne obična prva dama. Otkako je prije godinu dana njezin suprug na svečanoj inauguraciji preuzeo dužnosničku funkciju, Melania je prekršila preko nekoliko predsjedničkih pravila i time se niti najmanje ne zamara

Voljeli je ili ne, Melaniji Trump mora se priznati jedno - ni najmanje ne mari za predsjednička pravila te ih je, otkako je prije godinu dana postala prva dama Amerike, već nekoliko puta prekršila. Javnost ne prestaje šuškati o njezinom odnosu sa suprugom, svako malo upitni postaju njezin imigracijski status i državljanstvo, a ona, bez imalo ustručavanja, radi ono što želi i voli.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Za razliku od svojih prethodnica, Melanija nije rođena u Americi

Posljednja prva dama koja je rođena izvan granica Sjedinjenih Američkih Država bila je supruga Johna Quincyja Adamsa, Louisa Adams, rođena davne 1748. godine. Sve nakon nje rođene su u Americi... do dolaska Melanije, koja je došla na svijet u Sloveniji, točnije u Sevnici. 

Ona je jedina prva dama rođena u komunističkoj zemlji

Godine 1970., kada je Melanija rođena, Slovenija je bila dio komunističke Jugoslavije, na čijem je čelu bio Josip Broz Tito. Vrlo maleni postotak Slovenaca bio je član komunističke stranke, a među njih je spadao i otac Melanije Trump, koja pak nikada nije bila njena aktivna članica.

Pozirala je gola za časopis

Godine 2000. Melania je pozirala gola za naslovnicu britanskog GQ-a. U to vrijeme bila je tek djevojka Donalda Trumpa, koji je zatražio od uredništva magazina da uokvire te fotografije i pošalju ih u njegov ured. Kako stoji na službenim stranicama Bijele kuće, Melania to smatra jednim od svojih najvećih postignuća.

Javno je govorila o seksu s Donaldom Trumpom

U intervjuu koji je prije braka dala Howardu Sternu, Melania je javno progovorila o tome kako je to biti u vezi s Donaldom Trumpom te priznala kako imaju intimne odnose i više negoli jednom dnevno. Isto tako je otkrila kako je telefonski intervju sa Sternom obavila praktički gola.

Sina Barrona odgaja bez pomoći dadilje

Većina prvih dama zbog mnogobrojnih angažmana zatražila je pomoć dadilja oko odgoja djece, no ne i Melania Trump, koja je to odbila. S njezinom odlukom složio se i sam Trump te je rekao: 'Ako imaš previše pomagača, na kraju oni odgajaju tvoje dijete, a ne ti.'

Kada je Trump proglašen predsjednikom, Melania je plakala

Glasine kažu kako Melania Trump nikada nije bila sretna zato što je njezin suprug krenuo u utrku za predsjednika, kao ni kada je osvojio izbore. Prošle godine izvor blizak obitelji otkrio je za Vanity Fair kako Melania nikada nije željela postati prva dama. 'Mislim da se ni u najgorem snu nije tome nadala.' 

Nije željela živjeti u Bijeloj kući

Kada se Donald Trump u siječnju 2017. godine preselio u Bijelu kuću, Melania Trump nastavila je živjeti u njihovom penthouseu u New Yorku. Tada je rekla kako želi da njihov sin Barron završi godinu u školi koju je pohađao na Upper West Sideu. Ipak, neki misle kako je razlog mnogo dublji te da joj nikako ne odgovara takva pozornost medija i javnosti, a u Bijeloj kući se nije osjećala ugodno.

Na godišnji govor o stanju države u Kongresu Melania Trump stigla je bez supruga

Možda joj je najveći od svih prekršaja bio onaj kada je krajem siječnja ove godine Melania stigla u Kongres bez supruga, a sve to nakon što je javnost poslije 12 godina doznala za Trumpovu izvanbračnu aferu s pornozvijezdom. Stoga je Melania odlučila da će radije doći u Kongres u društvu uglednika negoli s predsjednikom.