UVIJEK BESPRIJEKORNA

Melania Trump mnoge iznenadila netipičnim modnim odabirom

27.09.2018 u 11:04

Bionic
Reading

U povodu 73. zasjedanja Opće skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku, Melania Trump zablistala je u ulozi domaćice na prijemu gostujućih svjetskih dužnosnika

Iako se redovito viđa u odjevnim komadima renomiranih dizajnerskih imena, za Melanijinu blijedo ružičastu haljinu na prijemu u New Yorku zaslužan je, široj javnosti nepoznat, australski brend Scanlan Theodore osnovan u Melbourneu 1987. godine.

Haljina laskava kroja i jednostavnih linija s potpisom australskog brenda u prodaji se nalazi po cijeni nešto manjoj od 4 tisuće kuna, a tijekom govora pred uvaženim gostima Melania je najavila nadolazeću samostalnu turneju Afrikom na koju se planira uputiti idućeg mjeseca.

  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Besprijekorno formalno izdanje Melania je tradicionalno zaokružila parom cipela u špic sa stiletto potpeticom, odlučivši se za bijeli model s cvjetnim uzorkom omiljenog Christiana Louboutina.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Melanijina nadolazeća afrička turneja uključuje, kako sama kaže, posjet 'četiri lijepim i drugačijim državama', a na njezinoj listi nalazi se Gana, Malawi, Kenija i Egipat.