spektakularan ulazak

Melania Trump prekršila protokol: Lijepa Slovenka ne oprašta lako

31.01.2018 u 12:40

Bionic
Reading

Na sinoćnji govor o stanju nacije koji je održao američki predsjednik Donald Trump u Capitol Hillu, njegova supruga Melania Trump došla je sama, tek u pratnji osiguranja i tako prekinula dugogodišnju tradiciju

Na iznenađenje mnogih, prva dame Amerike na sinoćnji govor o stanju nacije koji je po prvi puta održao njezin suprug Donald Trump, kao novoizabrani predsjednik, nije došla u njegovoj pratnji već - sama.

Pred Kongres je stigla u zasebnom automobilu te unutra ušetala u vrlo elegantnoj Diorovoj kombinaciji koju je upotpunila omiljenim Louboutinovim cipelama.

Nakon što se sa suprugom nije pojavila ni u Davosu u Švicarskoj, ovim je potezom dodatno dala do znanja kako je vjerojatno ljuta zbog nedavnog istupa porno zvijezde Stormy Daniels koja tvrdi da je imala aferu s Trumpom 2006. godine, netom nakon što je Melania rodila sina Barrona.

Istovremeno iz Bijele kuće su odbacili tvrdnje da se prva dama odlučila na takav potez zbog bračnih problema Trumpovih te objasnili da je ona stigla u posebnom automobilu, u pratnji svojih gostiju, kako bi mogla provesti više vremena s njima.

  • +21
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je prekršila protokol, Melania se pri završetku večeri sa suprugom  uputila prema Bijeloj kući u istom automobilu, službenoj predsjedničkoj limuzini, a to je ujedno bio i prvi puta nakon mjesec dana da su viđeni zajedno.

Melania Trump Autor: Youtube