KRUNA JOJ DOBRO PRISTAJE

Meghan Markle već je kao djevojčica sanjala da će postati kraljica, a evo i videa

26.03.2018 u 15:07

Bionic
Reading

Iako je mala vjerojatnost da će ikada i službeno postati kraljica, budući da će rođenjem trećeg djeteta princa Harryja i Kate Middleton, njezin budući suprug, princ Harry, biti tek šesti u redu za tron, Meghan Markle o tome je sanjala kao djevojčica i svoju sudbinu zapečatila već 1990. godine

Nešto manje od dva mjeseca ostalo je kraljevskog vjenčanja godine. 19. svibnja bračne zavjete izmijenit će princ Harry i Meghan Markle, čime će američka glumica i službeno postati dio kraljevske obitelji, no čini se da je ona to sve znala davno prije.

Snimka Meghan Markle iz 1990. godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Britanski mediji 'dokopali' su se njezinih snimki iz djetinjstva, a na jednoj od njih, snimljenoj još 1990. godine, prorekla je svoju sudbinu. Na njoj Meghan Markle glumi da je kraljica, na devetom rođendanu njezine prijateljice Ninaki Priddy.

'Predstava se zvala 'Vaša Visosti', a zvijezda je bila Meg', otkrila je Ninaki za medije. 'Nevjerojatno je zabavno gledati sada snimke iz prošlosti. Ispada kao da je znala kojim će joj putem život ići. Oduvijek je bila u središtu pozornosti, uvijek vođa - bio je moj rođendan, no ona je bila glavna zvijezda.'

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ipak, mala je vjerojatnost da će Meghan ikada postati kraljica. Vjenčanjem će postati vojvotkinja, a kada se rodi treće dijete princa Williama i Kate Middleton, princ Harry pomaknut će se na šesto mjesto u redu za tron.