UOČI VJENČANJA

Meghan Markle u tajnosti otputovala u Ameriku

13.04.2018 u 10:29

Bionic
Reading

Nakon što je Uskrs provela u Los Angelesu s majkom Dorijom Ragland, Meghan Markle mjesec dana uoči vjenčanja ponovno je u tajnosti otputovala u Ameriku. Ovoga puta njezino odredište je Chicago

Meghan Markle viđena je u četvrtak u večernjim satima na aerodromu u Chicagu, donose strani mediji. Doznaju i kako je njezin tajni odlazak na drugi kontinent zapravo povezan sa završnom fazom dokumentacije za vizu i državljanstvo.

Neimenovani izvori koji su ugledali Meghan, tvrde kako je Amerikanka pokušala ostati neprimjetna te je na sebi nosila crnu šiltericu i cijeli crni outfit. Međutim otkrili su je brojni zaštitari koji je od kada je objavila zaruke s princom Harryjem, prate u stopu.

Meghan bi se u London trebala vratiti već u nedjelju jer je zatražila žurni postupak dobivanja vize koji se plaća 1500 dolara (9750 kuna).

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo, rođena Amerikanka udajom za princa Harryja i ulaskom u kraljevsku obitelj dobit će britansko državljanstvo, čime automatski gubi američko. Cijeli proces čeka se otprilike tri godine.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nakon povratka s kratkog putovanja, Meghan očekuju posljednje pripreme za veliko vjenčanje s britanskim princom. U subotu 19. svibnja u dvorcu Windsor, kada izmjeni zavjete s Harryjem, Meghan Markle dobit će titulu vojvotkinje.