NIJE IM LAKO

Meghan Markle strahuje za malenog Archieja: Život kraljevskom nasljedniku u Kaliforniji nije tako jednostavan kako se činilo

10.07.2020 u 18:06

Bionic
Reading

Iako su svaki svoj korak naizgled pomno isplanirali, Meghan Markle i princ Harry odlaskom iz kraljevstva i napuštanjem Velike Britanije mnogo su toga izgubili. U Kaliforniji su prepušteni sami sebi, bez dodatnog zaleđa i zaštite, a sada je to shvatila i mlada mama koja strahuje kako će izgledati odrastanje njezinog sina jedinca

Prema pisanju britanskog tabloida The Sun, Meghan Markle u velikoj je brzi za svog jednogodišnjeg sinčića Archieja. Naime, maleni nasljednik već je nekoliko mjeseci izoliran od ljudi, vršnjaka i ostale djece što nikako nije dobro za njegovu socijalizaciju.

U trenutku kada je njihov život trebao postati slobodniji i opušteniji, pojavila se pandemija koronavirusa i poremetila im sve planove. Od tada je maleni Archie zatvoren unutar posjeda u Kaliforniji, a prije toga kratko je boravio u Kanadi, također bez kontakta s ostalom djecom.

'Meghan bi sina voljela odvesti na radionice za mamu i djecu na kojoj bi imao prilike družiti se s nekom novom djecom i tako malo socijalizirati, ali strahuje da su prepoznati i da neće imati mira nigdje', otkrio je jedan od upućenih izvora za britanski portal te dodao:

'Meghan jako dobro zna da maleni Archie treba djecu oko sebe i da mora biti u kontaktu s nekim svojih godina, a ne samo biti okružen odraslima'.

Usprkos svemu gospođa Markle pokušala je malenog uključiti u neke konferencijske pozive s Harryjevom obitelji u Londonu, no to je daleko drugačije od osobnog bliskog kontakta.

Da su u Britaniji, sin princa Harryja bio bi okružen dječicom princa Williama te bi tako mogao ostvariti prve kontakte s bratićima i sestričnom. Ovako je i to nemoguće. Za druženjem i upoznavanjem s ostalim mladim mamama žudi i Meghan.

Ona osim toga ima još briga na pameti. Trenutno je u tijeku suđenje britanskom tabloidu Mail on Sunday. Vojvotkinja od Sussexa koja je započela sudsku bitku s britanskim tabloidima, podnijela za zahtjev za zabranu Visokog suda kako bi tima spriječila ikoga da tijekom parnice imenuje pet ženskih prijateljica koje su (anonimno) razgovarale za magazin People - o njoj i pismu koje je poslala svom ocu Thomasu Markleu.

Spol pet prijatelja Meghan Markle nije se znao prije, nego je sama vojvotkinja otkrila da se radi o ženama, a one su navedene kao izvori u članku magazina People, izdanom 2019.

‘Ne sudi se tih pet žena, niti meni. Sudi se izdavaču Mail on Sunday. Svaka od tih žena je privatna osoba, mlada majka i svaka od njih ima svoje osnovno pravo na privatnost’, odlučna je Meghan da zaštiti svoje prijateljice.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Front Row Image / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia