OKRENUTI BUDUĆNOSTI

Meghan Markle otkrila kako se njezina obitelj drži nakon smrti kraljice

19.10.2022 u 14:45

Bionic
Reading

Iako u kraljevskim krugovima ime Meghan Markle nije omiljeno, ona je progovorila kako je gubitak kraljice i bake podnio princ Harry

Iako mnogi smatraju da je Meghan Markle promijenila princa Harryja i posve odvojila od obitelji, glumica je pružila suprugu podršku tijekom teškog emotivnog razdoblja te je ponosna na njihovo zajedništvo. Na sahrani je kraljevski par viđen kako se drži za ruke, što je samo vidljiv primjer podrške koju si međusobno pružaju.

Na dan smrti kraljice par je bio u Velikoj Britaniji te su se pripremali za dodjelu nagrada WellChild, a dan nakon sprovoda vratili su se u Kaliforniju kako bi bili s obitelji.

'U velikim trenucima u životu, dobijete drugu perspektivu. To vas tjera da se zapitate na što želite usmjeriti svoju energiju', rekla je Meghan u intrevjuu za Variety.

Iako je u mladosti bio vrlo vezan za baku, Harry je zadržao optimizam rekavši kako je kraljica sada sa svojim mužem, princem Philipom koji je preminuo 2021. godine.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: TOT/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Trenutno smo puni energije i uzbuđeni zbog svih stvari koje gradimo. Također smo usredotočeni na naše temelje. Velik dio posla koji radimo uključuje filantropski pristup', objasnila je vojvotkinja od Sussexa, koja kaže da je njezina obitelj usmjerena na budućnost.

Meghan je izrazila čast i sreću što je dijelila trenutke s pokojnom kraljicom. Posebnu važnost dala je ulozi koju je kraljica ostavila kao nasljeđe ženskim vođama.

'Svakako, što se tiče ženskog liderstva, ona je najsvjetliji primjer kako to izgleda. Osjećam duboku zahvalnost što sam provela vrijeme s njom i upoznala je', naglasila je Meghan.