ČIJI JE TO GLAS?

Meg Ryan o novoj romantičnoj komediji i tajanstvenom glumcu koji glumi s njom i Duchovnyjem

01.11.2023 u 10:21

Bionic
Reading

Meg Ryan, glumica koja je očarala publiku u filmovima 'Romansa u Seattleu', 'Kad je Harry sreo Sally' i 'Imaš poštu' vraća se na veliki ekran u romantičnoj komediji za koji je scenarij sama napisala, te je režirala i producirala

Osam godina nakon svojeg posljednjeg holivudskog filma, Meg Ryan u filmu 'What Happens Later'igra Willu, ženu koja se ponovno susreće s bivšim partnerom (zvijezda 'Dosjea X' David Duchovny) kada su oboje ostali u snijegom zatrpanoj zračnoj luci.

Ryan je rekla da je na projektu radila tri godine, a premijera je u američkim kinima u petak.

'Treba mi puno vremena da učinim bilo što', rekla je u intervjuu, 'tako da su tri od osam godina bile samo rad na ovome', objasnila je.

'What Happens Later' je među nekoliko filmova nezavisnih produkcijskih kuća koji su dobili izuzeće od sindikata glumaca SAG-AFTRA, što znači da su glumci mogli slobodno govoriti o filmu unatoč štrajku koji je bio u tijeku.

What Happens Later Izvor: Društvene mreže

Duchovny je pohvalio rad Ryan u svim njezinim različitim ulogama u filmu. 'Meg tu odgovornost nosi stvarno lagano, što je lijepo', rekao je. 'Nikada nisi imao osjećaj da je preopterećena ili da osjeća pritisak, a siguran sam da je s vremena na vrijeme bila', dodao je glumac.

No novi film Meg Ryan i Davida Duchovnyja ima misterioznog trećeg glumca. Nakon posebne projekcije filma 'What Happens Later' u New Yorku, Ryan i Duchovny, progovorili su o tajanstvenom trećem glumcu filmu, čiji se glas čuje tijekom cijele romantične komedije. Nisu otkrili o čijem se glasu

Jimmy Kimmel pretpostavio je da bi mogao pripadati Tomu Hanksu. Međutim, Duchovny je u ponedjeljak zanijekao da je riječ o Hanksu.

'Nisam bio tamo kad su sve to radili, to je sve bilo u postprodukciji. Čak ni ne znam je li to muškarac', rekao je Duchovny. Za sada se kao ime glasa navodi Hal Liggett, pseudonim za glumca kojeg Ryan još ne želi otkriti.

'Sve što mogu reći o Halu Liggetu je da je nekako sposoban uložiti svoje srce i dušu u ulogu. Dobro se nasmijao i iznimno je velikodušan izvođač, i ne mogu reći puno više. Tako sam zahvalna što je snimio ovaj film', rekla je Ryan.

Duchovny se dalje našalio da je Hal Liggett pseudonim za Baracka Obamu, dok je Ryan priznala da ime potječe od umjetne inteligencije HAL 9000 iz klasika 1968. '2001.: Odiseja u svemiru'.

'Ponekad je on samo informacija, a ponekad jednostavno ima toliko duše. Kada on kaže (njezinom liku Willi) da ne klone duhom, sve je u tom glasu. On je prekrasan', kaže Ryan.

  • +2
Meg Ryan Izvor: Profimedia / Autor: RB / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA