RAZOČARANI REDATELJ

Matanićev komentar o Babiću i rukometu pokrenuo lavinu

02.02.2017 u 10:22

Bionic
Reading

Među onima koji su razočarani ishodom na ovogodišnjem svjetskom rukometnom prvenstvu je i redatelj Dalibor Matanić, no on je više razočaran izjavama izbornika Željka Babića nego igrom naših rukometaša. Apsurdnim smatra njegove komentare kad je za pobjedu zahvalio Gospi i Isusu, a kad se suočio s porazom, okrivio je za to svoje igrače. S Matanićem su se složili mnogi

'Nadam se da je sad napokon dosta sr*** i svih tih spodoba koji vode tzv. hrvatski sport', glasi post Dalibora Matanića na Facebooku uz tekst Bruna Šimleše u kojem ovaj komentira izjave rukometnog izbornika Željka Babića na svjetskom rukometnom prvenstvu.

'Kada rukometaši izbore pobjedu, onda je za to zaslužan Bog. Kada izgube, onda su krivi igrači. Izborniče, to nema nikakve logike!' poručio je Šimleša s kojim se složio Matanić, ali i mnogi drugi koji su komentirali Babićev način razmišljanja.

'Snimao sam s dečkima i super su svi. Nikad nije problem s onima koji su na terenu, ali ovo ostalo... U normalnoj zemlji nakon svake njegove izjave koja je festival patetike i politikantstva bio bi već 10 km od tog sporta... Kod nas očito kad počnu po Hrvatskoj i Gospi znak je da ne znaju', zaključio je Matanić koji je s hrvatskim rukometašima nekoliko puta surađivao. Posljednji put to je bilo prije godinu dana kad je snimao najavu za Europsko prvenstvo u Poljskoj, a 2011. snimao je s rukometašima reklamu za jednu osiguravajuću kuću. Matanićev post pokrenuo je lavinu komentara, točnije šala na račun hrvatskog rukometnog izbornika kojem na kraju ni Gospa nije pomogla da ne dobije ostavku.