bezvremenska balada

Massimo objavio videospot za pjesmu 'Nisam spreman'

17.12.2018 u 12:02

Bionic
Reading

Najiščekivanija pjesma s Massimovog novog albuma 'Sada', bezvremenska balada 'Nisam spreman' dobila je i svoje video izdanje. Pjesma Sergeja Ćetkovića već je i prije svog izlaska zaintrigirala javnost. Naime, i prije no što ju je Massimo snimio i stavio na svoj album izveo ju je kao duet sa Sergejom Četkovićem na jednom od rasprodanih koncerata u beogradskom Sava Centru

Iako je publika nikada prije nije čula nagradila ju je ovacijama. Pjesmu je Massimo nakon izlaska albuma uvrstio u svoj live repertoar i redovito izvodio na rasprodanim koncertima ljetne turneje po Hrvatskoj i publika ju je zavoljela i pjevala kao i najveće, već poznate hitove. Tako se ovih dana događa pravi presedan u današnje vrijeme, a to je da izlazi pjesma koju pravi Massimovi obožavatelji već znaju i obožavaju, stoji u priopćenju.

Izvor: Društvene mreže

Video za 'Nisam spreman' snimio je Hrvoje Banić, a ideja spota je prenijeti snažnu emociju iz pjesme u vizualni oblik.

'Pjesma 'Nisam spreman' osvaja na prvu. Moram priznati da je prava rijetkost na koncertima, da kada izvodite sasvim nepoznat repertoar dobiti tako jaku i toplu reakciju. A upravo nam se to dogodilo s ovom pjesmom. Izveo sam ju i nedavno na koncertu Sergeja Ćetkovića u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i bilo je to zaista posebno iskustvo' izjavio je Massimo o novom singlu.

Massimo Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Nakon uspješnih singlova s novog albuma koji su obilježili kraj prošle godine i cijelu 2018. poput 'Neka ti plove brodovi', 'Nama se nikud ne žuri', 'Lice varalice', 'Ne ostavljaj me tu' stiže još jedna pjesma koja će osvojiti radijski eter, baš kao što je već osvojila srca obožavatelja, navedeno je u najavi.