neprepoznatljiv je

Massimo izvukao fotku 'iz naftalina' staru 27 godina: 'Za ovu objavu treba malo hrabrosti'

07.02.2022 u 22:00

Bionic
Reading

Na Instagram profilu jednog od najznačajnijih i najtraženijih domaćih pjevača ponovo je osvanula uspomena na neke prošle dane. Ovog puta oni koji prate Massimov profil mogu vidjeti kako je izgledao u vrijeme nastanka njegovog hita 'Benzina'

'Za objavu ove fotke treba malo hrabrosti, a i malo ludosti. Vjerojatno znate da je vezana za Benzina priču, a ono što ja i moji ljudi ne znamo i uvijek se iznova pitamo, jest koliko je vas koji tu pjesmu vole, a koliko onih kojima baš i nije sjela?', stoji u objavi pored crno-bijele fotografije Massima.

U nastavku je objašnjeno kako pjesmu nastalu 1995. godine sve češće izvode na koncertima. 'Baš zato što je mnogi žele čuti pa se čini da je popularnija danas nego prije xx godina, a godinama ju uopće i nismo izvodili. Sad je prilika da čujemo i vaše mišljenje o pjesmi Benzina. Čekamo komentare', piše na kraju opisa. Massimo je tada furao valovitu kosu i brkove, a na snimanju je nosio sunčane naočale.

'Prije sam se opterećivao sa starenjem. Gledao sam svoje slike iz nekih ranijih perioda i razmišljao si kako sam dobro izgledao, a sada... No onda sam shvatio da isto razmišljanje imam svakih nekoliko godina i došao do zaključka da u svakom trenutku svi izgledamo dobro bez obzira na godine.', izjavio je čuveni glazbenik ranije za tportal.

  • +3
Massimo Savić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL