kratki predah

Marko Tolja gušta u Istri s trudnom suprugom Anom i sinčićem Marom

31.05.2023 u 11:01

Bionic
Reading

Poznati pjevač donedavno je žirirao u showu 'Zvijezde pjevaju', a trenutno je posvećen obitelji u iščekivanju drugog djeteta

Marko Tolja po završetku showa sa sinčićem Marom i trudnom suprugom Anom boravio je u Londonu gdje je posjetio razne turističke atrakcije, a sada se pratiteljima javio s Brijuna.

Ondje su, kako je opisao više fotografija, uživali u društvu prijatelja. Pjevač je ranije za tportal ispričao kako jako veseli što će njegova obitelj dobiti još jednog člana. Ponajviše zbog sinčića Mara, koji će postati 'veliki brat'. To su, smatra Marko, životne situacije koje je teško opisati riječima te naglasio da je sreća ogromna.

Njegov prvorođenac je shvatio iz prve da će dobiti brata ili sestricu. 'Bilo nas je malo strah ljubomore u početku, ali nje uopće nije bilo. To da uskoro neće više biti najmanji u kući jako mu je fora pa je zato to tako dobro prihvatio', otkrio nam je Tolja.

  • +3
Marko Tolja Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Podsjetimo, pjevač rodom iz Rijeke i zagrebačka ekonomistica u braku su od 2018. godine. Kako svoju intimu pažljivo čuva, obiteljski trenuci rijetko se mogu vidjeti na njegovim profilima na društvenim mrežama.