Termin novog koncerta 25.03.

Marko Škugor oduševio publiku na rasprodanom koncertu u Lisinskom!

07.03.2019 u 09:38

Bionic
Reading

Poznati šibenski slavuj oduševio je unaprijed rasprodani Lisinski glazbenim spektaklom koji je pripremio! Zbog velikog interesa organizatori koncerta, Scardona i RTL Music, su dodali novi datum koncerta 25.03.!

Naš Marko Škugor priredio je veličanstveni koncert u Lisinskom i oduševio publiku koja je dočekala kraj koncerta na nogama pjevajući!

Bio je to koncert u našoj najprestižnijoj zagrebačkoj dvorani na kojem je bio odličan spoj vrhunske organizacije, talentiranih glazbenika, vjerne publike i neponovljivog Marka Škugora.

- Neopisivo! Srce mi je puno. Hvala dragoj publici što je do zadnjeg mjesta ispunila Lisinski, uživao sam od početka do kraja koncerta - izjavio je Škugor.

Marko je nastupao sa svojom grupom koja je dodatno proširena sa gudačkim kvartetom i pratećim vokalima, a dirigirao je maestro Jurica Karuza. Gošće su bile iskonska diva Zorica Kondža i sjajna sopranistica Antonella Malis koje svojim vokalnim sposobnostima nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Koncert je započeo pjesmom 'Dalmatinska vilo' i odmah se u zraku osjetila čarolija dalmatinskog melosa. Pjevali su se brojni hitovi 'Ako projdemo', 'Zaljubljen', 'Za tebe bih učinio sve', 'Samo s tobom sam upoznao ljubav' i brojne druge.

Dueti sa Zoricom Kondžom na pjesmi 'Ti si moj san' i sa Antonellom Malis na 'Canto della terra' izazvali su sveopće oduševljenje jer glasovne mogućnosti ovih glazbenih diva i Marka su jedna nova razina vokalnih sposobnosti. Marko je izvedbom velikog hita 'Perfect symphony' Ed Sheerana i Andrea Bocellia još jednom pokazao svoj ogromni vokalni potencijal u ovoj zahtjevnoj pjesmi.

Zanimljivo je kako su barba Toni i Nada Abrus u prvom redu u Lisinskom zaplesali na pjesmu 'Taman si mi mira' u čijem spotu glume i time oduševili sve prisutne svojom energijom.

Publika je još dugo nakon koncerta ostala pljeskati tražeći dodatne bisove i uživati u glazbenoj čaroliji koju im je Škugor priredio. Ovaj veliki glazbeni spektakl dokaz je kako se od ovog glazbenika mogu i dalje očekivati veliki koncerti.

Ovakav koncertni uspjeh nije niti malo iznenađujući s obzirom da Marko iza sebe ima nominaciju za Porin u kategoriji 'Najbolji album zabavne glazbe', snimio je dva nova spota u mjesec dana: 'Vagabundu' i 'Taman si mi mira', rasprodao ovaj koncert i pripremio još nekoliko velikih koncerata u ožujku! Prvi koncert će se održati 25.03. ponovno u Lisinskom, a drugi 29.03. u HNK Zadar i još tri koncerta u susjednoj Sloveniji!

Nakon uspjeha koji je postigao sa zadnjim albumom 'Samo s tobom sam upoznao ljubav' i hitovima s tog albuma poput dueta s legendarnim Oliverom Dragojevićem u istoimenoj pjesmi 'Samo s tobom sam upoznao ljubav', 'Ako projdemo' i 'Za tebe bih učinio sve', ovaj talentirani dalmatinski pjevač ne prestaje oduševljavati.

Da Marka publika voli, govori i podatak da je prošle godine imao više od sto nastupa uzduž Hrvatske i Slovenije, a njegove pjesme na YouTubeu broje milijune pregleda.

Ulaznice za koncerte mogu se kupiti na stranicama ulaznice.hr i Croatia tickets.

  • 08.03. Ljubljana,arena Stožice (SLO)
  • 09.03. Zagorje ob Savi (SLO)
  • 23.03. Cerklje (SLO)
  • 25.03. Zagreb , KD V. Lisinski – novi koncert
  • 29.03. Zadar - HNK