iskreno o kritikama i obitelji

Marko Perković Thompson: 'Svaka nepravda, svaka laž me povrijedi'

13.09.2017 u 11:59

Bionic
Reading

Pjevač je ostvario svoj san kad je na zagrebačkoj Šalati proteklog vikenda održao koncert. Nakon što su se slegli dojmovi s nastupa, na kojem je šest tisuća ljudi pjevalo u glas njegove najveće hitove, Marko Perković Thompson progovorio je o kritikama koje često stižu na njegov račun

Marko Perković Thompson je tijekom svoje uspješne dugogodišnje karijere napunio brojne dvorane i stadione, no posebna želja mu je bila zapjevati na zagrebačkoj Šalati.

'Gledao sam neke koncerte na Šalati i dojmio me se taj ambijent. Nakon toliko koncerata u Zagrebu Šalata mi je ostala jedna neispunjena želja i hvala Bogu da je sve prošlo dobro. Meni je ovo vjetar u leđa da nastavim sa svojim radom', izjavio je za InMagazin Nove TV. I oko tog koncerta podigla se prašina, a čak je bilo upitno njegovo održavanje.

'Uvijek neke grupacije traže dlaku u jajetu i pokušavaju kompromitirati mene i moju publiku. Ali nema predaje, i dalje ćemo pjevati o našim vrijednostima, o ljubavi prema Bogu i čovjeku i domovini i svim vrijednostima, budimo zajedno i uživajmo', poručio je.

Progovorio je i na temu kritika i kako ga pogodi ono što se piše o njemu i njegovim pjesmama.

'Vrijeđa me to sve. Ljudsko sam biće od krvi i mesa i svaka nepravda, svaka laž me povrijedi. Nažalost, ima dosta toga, ali ja se okrećem uvijek tome tko to meni govori. Meni je važnije samo što će reći publika, rodbina i suborci', ističe Marko Perković Thompson, kojeg je iz publike tijekom koncerta bodrila i supruga.

'Djeca nisu stigla doći, ali supruga je. Svako malo pisali su mami poruke da gledaju koncert uživo na Facebooku. Vole dolaziti na moje koncerte', otkrio je glazbenik koji je obitelji posvetio dvije pjesme na svom zadnjem zagrebačkom nastupu - 'Samo je ljubav dvaju svjetova' i 'Sine moj'. Koncertom na Šalati turneju 'Ora et labora' priveo je kraju, a sad će završiti novi album.

  • +24
Marko Perković Thompson održao koncert na Šalati Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL