nakon duge pauze

Marko Perković Thompson se vraća na pozornicu: Evo tko je zaslužan za to, veza im je neraskidiva

22.05.2024 u 20:00

Bionic
Reading

Pjevač iz Čavoglava posljednji put je održao koncert 2022. godine. Tada se povukao iz javnog prostora kako bi bio uz sina Antu Mihaela i svoju obitelj u teškim trenucima kroz koje su prolazili

Mate Bulić je za 24sata otkrio da je nagovorio svog kuma Marka Perkovića Thompsona da s njim i Draženom Zečićem nastupi 6. kolovoza na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom.

'Istina je. Thompson će nastupiti na Gospinim danima u Imotskom', potvrdio je Mate Bulić. Kazao je da je pjevača trebalo malo nagovarati te da ga je 'uspio nagovoriti i da su mu on i cijela obitelj govorili da je vrijeme i da je to dobro za njega., da nema smisla više ovako', objasnio je Bulić.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Svojedobno je izjavio da je 'veza između njega i Thompsona je neraskidiva'. On ga je, kaže, poticao i stalno gurao te mu poklanjao pjesme. Ljudi su ga molili za te pjesme, ali on ih je odbio, a Bulića je tih 20 pjesama koštalo nula centi', objasnio je tada Mate.

Thompsonov tim je za 24sata naglasio kako nastup u Imotskom nije povratnički koncert. 'Nije, zato što on nikad nije ni otišao', poručili su. Pjevač navodno sprema novi album, na što su ga najviše potaknuli obitelj i prijatelji.

RASPAMETIO OBOŽAVATELJE

[FOTO] Marko Perković Thompson održao koncert na Stradunu povodom Dana branitelja

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa