razotkrila ih prijateljica

Marko i Iris Livaja dočekali Božić u splitskom klubu, pogledajte snimke

26.12.2022 u 12:06

Bionic
Reading

Supruga popularnog nogometaša Marka Livaje, Iris Livaja, sinoć je na svom Instagram profilu podijelila snimke iz splitskog kluba, koje prikazuju kako se zabavlja sa suprugom Marko koji, osim Božića, i dalje slavi broncu iz Katra. Marko i Iris se na snimci dobro zabavljaju, pjevaju i plešu do kasno u noć, a bračni par je, dakako, u svom božićnom izlasku privukao mnoge poglede. Jedna prijateljica ih je snimila i dok su se grlili u separeu, a Iris je to podijelila na svom Instagramu...

Iris i Marko zaobišli su klasične božićne outfite. Iris je za izlazak u splitski klub odjenula crne hlače i crni top, dok se Marko odlučio za jednostavnu bijelu majicu.

Podsjetimo, nakon što se Marko vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, supruga Iris i djeca dočekali su ga u Splitu uz mnogobrojne navijače hrvatske nogometne reprezentacije.

Iris i Marko Livaja Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic

"Prije četiri godine sam bio na vašem mjestu. Htio bih se zahvaliti svom klubu i svojim suigračima jer da nije bilo njih, ja danas ne bih bio ovdje. Još jednom ste pokazali da je ovo najbolji grad na svijetu", rekao je Marko na dočeku u Splitu.