pogledajte iz svih kutova

Marko Tolić i Gabrijela Tandara zavjetovali su se na vječnu ljubav, a ona je bila jedna od najljepših mladenki koje smo vidjeli u posljednje vrijeme

12.06.2022 u 14:40

Bionic
Reading

Dinamov vezni igrač Marko Tolić i njegova dugogodišnja djevojka Gabrijela Tandara ovog vikenda su se crkveno vjenčali i organizirali tradicionalno veliko svadbeno slavlje u Hercegovini. Mladi bračni par blistao je od sreće, a mladenka je bila oličenje klasične i nježne elegancije

Čini se kako su se zvijezde doista posložile mladom Dinamovom igraču Marku Toliću. Nogometom se oduvijek želio baviti, a trud i naporni treninzi su mu se itekako isplatili te je prije gotovo dvije godine potpisao ugovor s Dinamom. No, 25-godšnjaku sreća se smiješi i na privatnom polju. Tako je nedavno sa svojom dugogodišnjom djevojkom Gabrijelom sklopio građanski brak, a sada je došlo, kako nam je i najavio u intervjuu, ono što su oboje snažno priželjkivali i veselili se – crkveno vjenčanje i velika svadba u Hercegovini.

I Markov i Gabrijelin Instagram Story preplavile su fotografije i snimke koje su otkrile atmosferu njihovog vjenčanja, ali i bajkovitu vjenčanicu u kojoj je zablistala lijepa Gabrijela. Mladence su uzvanici dočekali uz baklje i pjesmu, a par se vjenčao na otvorenom, a prizori su vrlo bajkoviti, baš kao i prvi ples mladenaca.

  • +5
Marko Tolić i Gabrijela Tandara Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Mladenka, koju je Dinamov vezni igrač zaprosio kleknuvši prošle godine ispred Kamenitih vrata, zablistala je dugoj, bijeloj vjenčanici sirena kroja koja je imala otvorena leđa i ramena. Haljina je savršeno naglašavala njezinu vitku liniju, a poseban detalj činila je našiven čipka te bajkoviti šlep. Mladenka je i imala i nježan, tanki veo koji se lijepo uklopio s njezinom dugim, valovitim uvojcima.