Glazbeni dvojac

marisol donosi novi singl 'Pasivna agresija'

25.02.2021 u 11:28

Bionic
Reading

Glazbeni dvojac marisol objavio je novi singl “Pasivna agresija” s nadolazećeg albuma prvijenca koji se očekuje u travnju

Nova pjesma drugi je singl i najava debitantskog izdanja koje će nositi naziv “Žene mape”. Singl “Pasivna agresija” još je jedan uvod u svijet koji marisol naziva mango pop, plesno, intimno, melankolično i istovremeno sretno izdanje koje pokazuje retro akustično - elektronski zvuk s elementima nekog ”staro – novog”, ali pomaknutog Mediterana.

U želji da zasviraju i da ih se malo bolje upozna, dvojac marisol predstavio je četiri live izvedbe pjesama s nadolazećeg albuma prvijenca. Sve ih autorski potpisuju sami, a riječ je o “Žene mape”, “Mango”, “Kontrol frik” kao i “Pasivna agresija”. Video uradak ili točnije glazbeni film snimljen je u siječnju u interijeru i eksterijeru hotela Arkada na otoku Hvaru. “U ova čudna vremena u kojima je živa glazba nedostupna, odlučili smo vas darovati s audio-vizualnim slatkišem. Kušajte ukusne, plesne, intimne i melankolične zvukove mango popa”, poručuje ovaj duo.

Izvor: Društvene mreže

marisol se kao novo ime na domaćem terenu predstavio zvukom kojeg opisuju kao mango pop i hvaljenim prvim singlom “Kontrol frik” kojeg prati i sjajan spot. Pjesma je, uz novi singl “Pasivna agresija” najava debitantskog albuma “Žene mape” zakazanog za proljeće.