NJEŽNA STRANA NOGOMETAŠA

Mario Mandžukić svom najboljem prijatelju čestitao rođendan: Pogledajte kakvo iznenađenje mu je priredio

13.09.2018 u 14:45

Bionic
Reading

Legenda hrvatske nogometne reprezentacije obožava svog psa Lennija. Njegov mops danas je napunio 10 godina pa mu je Mario Mandžukić preko društvene mreže poželio sretan rođendan, a pobrinuo se i da njegov kućni ljubimac dobije poseban poklon

Neki psi za rođendan dobiju igračku, slasnu konzervu, a ljubimac Marija Mandžukića dobio je tortu. I to od riže. Legendarni nogometaš sa svih strana svijeta prima čestitke za jubilarno slavlje svog mopsa, za kojeg je u hashtagu pored fotografije na Instagramu istaknuo da mu je najbolji prijatelj. O njemu, pisalo se ranije, najčešće brigu vodi njegova 29-godišnja djevojka Ivana Mikulić, s kojom je Mandžo 11 godina u vezi.

'Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji, psom i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima', izjavio je svojedobno za njemački Bild.

I drugi domaći nogometaši nerijetko pokazuju ljubav prema svojim ljubimcima, poput Vedrana Ćorluke, koji je čak tetovirao na tijelo glavu svog psa Oskija pasmine Shiba inu. Napadač Ante Rebić ima francuskog buldoga Snoopyja i mačku Mujsu, vratar Dominik Livaković križanca sibirskog haskija i pomeranskog špica Cruza. Filip Bradarić često na društvenim mrežama objavljuje fotografije svog Boxa, Marcelo Brozović ima samojeda, a Ivan Rakitić čak dva psa.

  • +12
Mario Mandžukić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL