Božićna idila

Marin Čilić s lijepom zaručnicom uživa u Dubrovniku

26.12.2017 u 11:50

Bionic
Reading

Naš najbolji tenisač Marin Čilić svoju sreću pronašao je u zagrljaju lijepe Kristine Milković s kojom blagdanske dane provodi u Dubrovniku

Nakon što su se u rujnu pojavile glasine da je zaručnica tenisača Marina Čilića, lijepa Kristina Milković, u drugom stanju par se prvi put zajedno pojavio u javnosti na proglašenju najboljih hrvatskih sportaša godine.

  • +29
Proglašenje najboljih sportaša u izboru HOO-a Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Na svečanoj dodjeli nagrada u zagrebačkom hotelu Westin, Marin Čilić uz šest vrhunskih sportaša ponio je nagradu za najuspješnijeg promicatelja Hrvatske u svijetu, a nakon dodjele Marin se u društvu zaručnice zaputio u Dubrovnik gdje su odlučili provesti blagdane.

Da Marin se skriva sreću, potvrdio je fotografijom s Dubrovačkih gradskih zidina na kojima je pozirao u društvu lijepe Kristine, a sunčane blagdane u Dubrovniku iskoristio je i za druženje s kolegicom s teniskih terena, Anom Konjuh.

❤ #dubrovnik #nofilterneeded #love

A post shared by Marin Čilić (@marincilic_official) on

Naš najbolji tenisač  svoju sreću pronašao je u zagrljaju lijepe Dubrovkinje, a upravo ga je ona tješila ovog ljeta nakon što je poražen u finalu Wimbledona. Nakon osam godina veze Marin je zaprosio Kristinu, a ona je pristala udati se za njega.  

  • +6
Marin Čilić i Kristina Milković Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL