PLEMENITI SPORTAŠ

Marin Čilić o prvoj godišnjici braka i svadbi: 'Znamo se često sjetiti vjenčanja i žalimo što nemamo češće takvih zabava'

22.05.2019 u 10:30

Bionic
Reading

U trenucima između sportskih obaveza naš slavni tenisač pronalazi vremena kako bi pomogao djeci u ostvarivanju njihovih snova. Njegova zaklada uskoro sprema veliki humanitarni teniski turnir na kojem će zaigrati zvijezde, među kojima su naši nogometni reprezentativci. Marin Čilić progovorio je o prijateljstvu s njima, svojim počecima, ali i proslavi prve godišnjice braka sa suprugom Kristinom

Projekt 'Gem, set, Hrvatska' okupit će najveće hrvatske sportaše koji će zaigrati za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta u OŠ Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Marin Čilić prisjetio se svog djetinjstva i sportskih početaka.

'Odricanja je bilo potrebno jako puno, čak bih istaknuo odricanja mojih roditelja jer oni su ti koji su prvo ugradili u mene i taj odgoj i nakon toga predanost onome što radim. Odvojili su strašno puno vremena u to vrijeme kada sam bio dijete, kada mi je bila potrebna najveća potpora', rekao je u IN Magazinu Nove TV.

Kad je imao osam godina, roditelji su odlučili napraviti teniski teren isključivo zbog njega, da se može baviti tenisom. 'Vrhunski sport nije lagan, ali ne žalim nijedne sekunde što sam se dao u sportu', poručio je.

Osim vrhunskih rezultata u sportskoj karijeri, istinski uživa na privatnom planu. On i supruga Kristina proslavili su prvu godišnjicu braka:

'Stigli smo proslaviti godišnjicu, ali mi to uvijek volimo na privatan način. Znamo se često sjetiti vjenčanja, i cijele organizacije i cijelog tog dana, te žalimo što nemamo češće takvih zabava jer smo se stvarno lijepo proveli. Bilo nam je sve savršeno, a sve ostalo ide svojim tokom, ja imam svoju karijeru, Kristina ima svoju', ističe.

Nakon osam godina veze, koju su okrunili brakom, preselili su se u Monaco, u kojem Marin živi već deset godina. Ondje je Kristina otvorila tvrtku, a radi kao konzultantica za upravljanje ljudskim resursima. Aktivno sudjeluje i u suprugovoj zakladi te odluke donose zajednički.

'Lijepo se družimo i dobro komuniciramo i mislim da je to najbitnije', pohvalio se tenisač.

  • +10
Marin Čilić sa suprugom Kristinom izlazi iz crkve nakon vjenčanja Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL