I MIRE SE JAVNO

Marijana i Nemeš pomirit će se u emisiji 'Sve za ljubav'

28.07.2011 u 14:36

Bionic
Reading

Kako smo doznali, Marijana Čvrljak bila je u Beogradu te snimila dio emisije 'Sve za ljubav' koja pomaže parovima da se pomire

Marijana Čvrljak ipak je bila u Beogradu, gdje je pristala sudjelovati u emisiji 'Sve za ljubav', u kojoj se parovi koji su se rastali pomire i daju si novu šansu, no ima i tužnih krajeva.

Cijelu priču nam je potvrdila PR Emotiona Slađana Slavković

'Marijana je bila u Beogradu prvi put nakon završetka Big Brothera da bi snimila emisiju 'Sve za ljubav' koja će učiniti sve da spoji Marijanu i Nemeša te da nađu rješenje.

Još vam ne mogu reći o čemu će se točno raditi u prilogu, ali sigurno je da je Marijana rekla svoju stranu priče te da se u dogledno vrijeme očekuje Nemešev odgovor. Emisija 'Sve za ljubav' spaja ljude, ili ih pokušava spojiti, no na njima je na kraju što će odlučiti.

Emisija o Marijani i Nemešu bit će prikazivana nekoliko tjedana, a večerašnja emisija donijet će samo dio cijele priče', rekla nam je PR Emotiona Slađana Slavković, koju je razveselila činjenica da su hrvatski mediji jako zainteresirani za večerašnju emisiju koja počinje u 22 sata na Pinku.