ŠETNJA S KĆERKICOM

Marijana Batinić uživa u Splitu: 'Koga briga za južinu kad si na materinoj spizi'

27.12.2020 u 20:23

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić božićne blagdane provodi u Splitu, a njezina je duhovita objava na njezinom Instagram profilu sve razveselila

Simpatična Splićanka koju smo zapazili još u emisiji 'Pola ure torture' s Petrom Nižetić, ne krije da uživa u svom rodnom gradu, a njezina je objava na društvenim mrežama sve dobro nasmijala.

Ova uvijek besprijekorno odjevena Marijana koja je ljetos postala majka po drugi puta djevojčice Roze, prošetala se rivom s kolicima.

U rokerskoj jakni, trapericama i kaubojskim čizmama, Splićanka sa zagrebačkom adresom nije skidala osmijeh s lica, a fotografiju je u svom stilu iskomentirala: 'Koga briga za južinu kad si na materinoj spizi'.

Nije dugo trebalo čekati na reakcije njezinih fanova kojima se jako svidjela njezina objava.

  • +5
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Izraz lica ti govori što ti znači naša riva', 'Kako ste slatke', 'Nema do matere', poručili su joj obožavatelji u komentarima, a voditeljica je vrlo brzo skupila brojne lajkove.

Inače, voditeljica 'Života na vagi' i njezin suprug Matej Pašalić u rujnu su postali sretni roditelji po drugi puta, a djevojčici je starija kćer Ena dala ime romantično ime Roza.