A NEKAD RAZMIŠLJA O PETERO

Marijana Batinić mezimici ispunila veliku želju i sebi priredila najteži dan u životu

26.04.2021 u 19:57

Bionic
Reading

Voditeljica Marijana Batinić je zahvaljujući djeci u ponedjeljak proživjela cijeli spektar emocija, i o svakoj podrobno izvjestila putem društvenih mreža

'Nakon jednog ovakvog jutra, zapitaš se zašto ih nemaš petero', napisala je Marijana na Instagramu uz fotografiju na kojoj sa svojim kćerima uživa u krevetu.

'Do navečer više nemaš tih nedoumica', duhovito je objavu zaključila voditeljica, a nešto kasnije je otkrila kako joj je 6-godišnja Ena priredila najteži dan u životu.

U seriji objava na Instagram Storyju Batinić objašnjava kako je Eni rođakinja stjuardesa davno bacila bubu u galvu da jako puno djece bakama i djedovima sami putuju avionom uz pratnju.

'Otkad je napunila 6 godina i otkad je to postalo moguće i njoj, svaki dan je ova tema bila na tapetu', piše Marijana, koja je kćeri napokon ispunila veliku želju i sebi priuštila najteži dan u životu.

'Nakon mjeseci inzistiranja, stisneš zube i popustiš, jer znaš da je to dobro za nju', piše Marijana i dodaje kako je njena Ena skoro eksplodirala od sreće što sama, uz pratnju stjuardese, putuje u Split.

No osjećaj ponosa malene putnice kvarila je sramota zbog mame koja cijelo jutro plače, i koja priznaje da ne zna jel' joj išta u životu bilo ovako teško.

'Dok sam živa, neću zaboraviti ovu scenu...', piše Marijana uz fotografiju Eninog aviona koji je poletio prema Splitu, i čudi se sebi što ju je pustila.

Marijana je Enu prije nekoliko dana imala priliku poslati u Split sa svojim bratom, koji je bio u Zagrebu.

'Nisam dala da ide s njim autom, jer pola sata čovjek izdrži, ali za 3-4 sata bi mi scrce puklo', kaže voditeljica koja je s Enom u Split često putovala avionom, što joj je pomoglo u donošenju ove odvažne odluke, za koju priznaje da je dobra za dijete, ali je ne preporučuje roditeljima slabih živaca.