njezina 'pahuljica'

Marijana Batinić pokazala detalje s proslave rođendana svoje preslatke djevojčice Roze

18.09.2022 u 21:34

Bionic
Reading

Uvelike se snima šesta sezona RTL-ova showa 'Život na vagi' kojem se omiljena voditeljica silno veseli. U međuvremenu je proslavila poseban dan u svom životu, rođendan svoje mlađe kćeri

'Naša 'pahuljica i Taz u jednom' proslavila je 2. rođendan! Proletjele nam s 'Uodom' diii najteže i najljepše godine u našim životima. Coci naš, želimo ti da si zdrava, sretna, voljena i da se uvijek smiješ tim svojim predivnim okicama i da konačno odspavaš snom pravednika cijelu noć - na radost svih svojih ukućana', piše Marijana Batinić u svojoj novoj objavi na Instagramu i dodaje:

'Pucaj daleko, širi vidike, promatraj svijet kroz svoj dalekozor čistog dječjeg srca. Ti si naša učiteljica i najveća radost. Obožavaju te tata, mama, seka i Nole...i, naravno, prateća rodbina i prijatelji', poručila je simpatična Splićanka svojoj mlađoj kćeri.

Nema tko se nije raznježio na preslatke prizore s rođendanskog slavlja, a u komentarima su njezinoj mezimici čestitale brojne poznate Hrvatice, Nataša Janjić Mendančić (koja je sa svojim mališanima bila na proslavi u subotu), Ana Gruica Uglešić, Marija Husar Rimac, Ljupka Gojić Mikić, Larisa Lipovac Navojec te mnogi Marijanini pratitelji.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX