velika promjena

RTL-ov show više neće voditi Marijana Batinić, iznenadit će vas novo lice

25.03.2021 u 12:59

Bionic
Reading

Mnoge će šokirati vijest kako mnogima omiljena televizijska voditeljica u novoj, 13. sezoni RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu' prepušta svoje mjesto mlađoj kolegici, koju su gledatelji mogli vidjeti u drugim emisijama te televizije

Riječ je o Slavonki Aniti Martinović koja je svojedobno tražila ljubav u emisiji 'Gospodin Savršeni', a sada će kao novo lice RTL-a dati sve od sebe kako bi farmerima u novoj, 13. sezoni emisije 'Ljubav je na selu' pomogla da ostvare svoje ljubavne snove, navode s RTL-a.

Anita Martinović ima 37 godina i dolazi iz mjesta Gundinci u okolici Slavonskog Broda, a dvadeset dvije godine živi u Zagrebu. Završila je studij modnog dizajna i godinama radila u modnoj prodaji. Potječe iz velike obitelji, ima dva brata i sestru s kojima je jako povezana. Vjeruje kako se prava ljubav može roditi pred kamerama, a ranije je sudjelovala u kulinarskom showu 'Punom parom' te kao kandidatkinja u 'Gospodinu Savršenom'. Tremu nije imala i uživala je u svakom trenutku stvaranja i snimanja nove sezone najdugovječnije RTL-ove emisije.

'Sve je bilo jako uzbudljivo, novo i potpuno drugačije nego kad si kandidat u nekoj emisiji. Sve su oči uprte u tebe, svi očekuju da ti vodiš igru. Bilo je zahtjevno, ali ekipa iza kamere sve je to odradila s jako puno razumijevanja i podrške, olakšavali su mi u svakom trenutku kad god su mogli. Najveća mi je želja bila pomoći kandidatima da se što lakše snađu i opuste jer sam i sama, kao kandidatkinja, bila u sličnoj situaciji te sam, na neki način, pokušala unijeti duh i ideju koja je prethodno zamišljena u emisiji', rekla je Anita. Imala je lijepe riječi i za svoju prethodnicu:

'Marijana Batinić je toliko sezona savršeno odrađivala taj posao i postala zaštitno lice emisije, a sad se tu našao netko novi... Umjesto brinete odjednom neka plavuša, umjesto dalmatinskog slavonski govor... Iskreno se nadam kako će i publika i kandidati biti blagi te da će mi pružiti priliku', poručila je.