vjerna sebi

Maria Reiner nažalost ne odustaje od teške šminke

21.10.2017 u 11:03

Bionic
Reading

Kći HDZ-ovog političara Željka Reinera, 20-godišnja Maria Reiner pozornost plijeni svojim modnim izričajem, ali i ljubavi prema teškoj šminki. Da mlada brineta ne misli tako skoro odustati od prepoznatljivog looka dokazala je i najnovijom objavom na Instagramu

Ljetne mjesece Maria Reiner provela je uglavnom na Korčuli, a bezbrižne ljetne trenutke ovjekovječila je i objavila na svojim profilima na Instagramu i usput se pohvalila druženjem s našim legendarnim tenisačem Goranom Ivaniševićem.

Friends, sun and sea, that sounds like a great summer to me!

Objavu dijeli Maria Reiner (@mariareiner)

Pohvalila se i obiteljskim odlaskom na vjenčanje prijatelja u Split i usput pokazala modne kombinacije, ali i tešku šminku od koje, sudeći prema najnovijoj objavi na Instagramu - ne odustaje.

May this marriage be full of laughter, their every day in paradise ❤️✨ Mister and Misses Gladović

Objavu dijeli Maria Reiner2 (@piccola.diavoletta)

  • +5
Maria Reiner Izvor: Cropix / Autor: Cropix/Pixsell

Maria je na novom InstaStoryju objavila selfie iz automobila. Odjevena u običnu majicu s printom, mlađahna kći viteza Reinera ostala je vjerna sebi i looku kakav promovira Kim Kardashian.

Teška šminka njezin je zaštitni znak pa je i ovoga puta naglasila sve na vsom licu, od obrva, očiju do usana.

Mlada studentica ne povodi se za pravilom 'manje je više', što je šteta jer joj laganiji make up puno bolje  pristaje i s njim izgleda u skladu sa svojem godinama.

Forget all the reasons why it won't work and belive the one reason why it will! #love #message 💭

Objavu dijeli Maria Reiner2 (@piccola.diavoletta)