STIŽE BEBA

Marc Anthony sa četvrtom suprugom čeka sedmo dijete: Sretnu vijest otkrio dva tjedna nakon vjenčanja

15.02.2023 u 08:47

Bionic
Reading

Samo dva tjedna nakon raskošnog vjenčanja, 23-godišnja Nadia Ferreira objavila je fotografiju na svom Instagram profilu kojom je otkrila da ona i 54-godišnji Marc Anthony čekaju bebu

Na sam Dan zaljubljenih, Valentinovo, Marc Anthony i njegova četvrta supruga otkrili su sretnu vijest da će dobiti prvo zajedničko dijete. Za 54-godišnjeg pjevača to će inače biti sedmo dijete, a trudnoću su s javnošću podijelili fotografijom na kojoj je on položio svoju istetoviranu ruku na njezin trudnički trbuščić.

'Najbolji poklon za Valentinovo ikad!!! Hvala ti Bože za ovaj veliki blagoslov u našim životima', napisala je uzbuđena 23-godišnja trudnica Nadia Ferreira, a ispod objave odmah su se krenule nizati čestitke.

I dok će lijepoj Nadiji ovo biti prvo dijete, Marc Anthony dobro je upoznat s mijenjanjem pelena i svime što donosi u život novorođenče, budući da on već ima šestero djece.

Najstariju kćer, 29-godišnju Ariannu Muñiz dobio je s bivšom djevojkom Debbie Rosado, s kojom je posvojio i sina Chasea Muñiza. Nakon propalih zaruka sa Claudette Lali, Anthony je 2000. oženio prvu suprugu, Dayanaru Torres, bivšu Miss Universe i s njom dobio dvoje djece - Cristiana (22) i Ryana (19).

  • +3
Nadia Ferreira Izvor: Profimedia / Autor: John Lamparski / Getty images / Profimedia

U idućem braku, i to najpoznatijem, onom s Jennifer Lopez, 2008. je dobio blizance Emme i Maxa, a nakon razvoda oženio se s manekenkom Shannon De Lima. U veljači prošle godine počelo ga se povezivati s Miss Universe Paragvaja Nadijom Ferreirom, koju je prije dva tjedna odveo i pred oltar, a stiže li djevojčica ili dječak, doznat ćemo kroz nekoliko mjeseci.