ISKRENO O SVEMU

Manekenka oplela po bivšem dečku: 'Varao me je s Megan Fox'

25.03.2021 u 20:56

Bionic
Reading

Glumica Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly uživaju u svojoj ljubavi i ne skrivaju koliko su sretni i zaljubljeni, no njihova je ljubav mnoge povrijedila. Zvijezda 'Transformera' je zbog veze s četiri godine mlađim pjevačem ostavila supruga s kojim ima troje djece, a Kelly se u zanosnu crnku zaljubio dok je bio u vezi s manekenkom Sommer Ray

Sommer Ray neko je vrijeme ljubovala s pjevačem Machine Gun Kellyjem, no njihova veza nije ni imala neku priliku za uspjeh, budući da ju je glazbenik u tom periodu varao s Megan Fox, tvrdi model u novom intervjuu.

'Izlazila sam s Colsonom, nikad nisam spavala s njim... svoje dečke natjeram da pričekaju najmanje tri mjeseca jer moram biti sigurna da su dobri prema meni. Colson jednostavno nikad nije prošao test', započela je svoj intervju u podcastu Logana Paula 24-godišnja manekenka koja tvrdi da se ne kaje što je iznijela detalje odnosa s Kellyem, pravog imena Colson Baker.

Ne kaje se jer joj je slavni glazbenik navodno bio nevjeran.

'Ne osjećam se loše kad to kažem jer me je na neki način prevario s Megan Fox', rekla je Ray. Manekenku je posebno uzrujalo to što je Kelly sa slavnom glumicom počeo 'muljati' njoj iza leđa, i to tijekom njihova romantičnog putovanja u Portoriko.

'Rekao mi je 'Odi sa mnom u Portoriko', a ja sam pristala. Odem u Portoriko i on snima taj film, 'Switchblade Grass' ili što već, ne znam. To je ovaj film koji snima s Megan Fox', pojasnila je Ray. i dodala: 'Čekala sam u hotelu cijelo vrijeme dok je on snimao s njom, ne razmišljajući o tome što se može dogoditi. Mislila sam da je starija i da ima djecu, da je udana...'.

  • +3
Megan Fox i Machine Gun Kelly Izvor: Profimedia / Autor: Beautiful Signature / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Unatoč tome što joj je glazbenik učinio, manekenka tvrdi da nije ogorčena te se čak i našalila da bi i ona vjerojatno učinila isto da dobije priliku kod Megan Fox koja slovi za jednu od najseksepilnijih žena u Hollywoodu.

Ono što ju je zapravo naljutilo je to što ju je Kelly u javnosti predstavio ko krivca za raspad njihove kratke veze.

U travnju 2020. Kelly je na Twitteru napisao: 'Došla je i pokupila sve stvari na moj rođendan. Lijepo', na što je Ray uzvratila: 'Stvarno? mislila sam da ti je došla donijeti rođendanske poklone. #lažnevijesti'. Pjevačevi obožavatelji nakon toga su osuli paljbu na manekenku, a tvrdi i kako je tjednima nakon toga primala i prijetnje smrću.

  • +9
Machine Gun Kelly i Megan Fox Izvor: Profimedia / Autor: Rose Billings / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Samo je želio prekinuti sa mnom jer je izlazio s Megan', zaključila je Ray.

Megan Fox i Machine Gun Kelly prvi su put uočeni zajedno u svibnju 2020. Ubrzo nakon toga, Meganin suprug, Brian Austin Green, objavio je da se par razišao krajem 2019. godine. Od tada glumica i pjevač slobodno uživaju u svojoj ljubavi. U siječnju su u znak svoje ljubavi istetovirali tetovaže, pa čak i pokrenuli glasine o zarukama.

Fox i Green dijele skrbništvo nad tri sina i još uvijek se nisu službeno razveli, a Green sada izlazi sa Sharnom Burgess. Kelly ima 12-godišnju kćer iz prethodne veze.