KATE MIDDLETON

Chic stajling princeze od Walesa odobrile bi mnoge ljubiteljice poslovne elegancije

24.04.2023 u 17:56

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton, jedna od najpoznatijih modnih ikona s kraljevskih dvora, ponovno je oduševila stajlingom nadahnutim sportskom elegancijom za koji je dobila samo pohvale

U mnogim se prigodama 41-godišnja princeza od Walesa odlučuje za vječnu kombinaciju hlača i elegatnog sakoa što je ponovno dokazala i prilikom posjeta humanitarne organizacije pod nazivom Baby Bank koja pomaže majkama i bebama.

Supruga princa Williama izgleda je sjajno u chic bež sakou koji potpisuje brend Reiss, bijelom topu i tamnoplavim hlačama klasičnog kroja, a ovaj jednostavan no chic look za koji je dobila samo najbolje ocjene začinila je prekrasnim balerinkama s kopčom britanskog brenda Bodena koje odlikuje trendi špicasti vrh.

Bež sako s našivenim džepovima, širokim reverima i zlatnim gumbima, Kate je već nosila u ranijim prigodama, a riječ je o komadu koji je uvijek dobro imati u svojoj garderobi jer ide uz apsolutno sve budući da je laskavog kroja i u neutralnoj boji.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kate ga je nosila s običnim T-shirtom no ništa manje ne bi dobro izgledao niti s trapericama ili lepršavom ljetnom haljinom.

Princeza koja se uvijek rado uključuje u provođe akcija pomoći najmlađima, ali i njihovim majkama, nije krila svoje oduševljenje dok je razgledavala odjeću i potrepštine za bebe i djecu.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jacob King / PA Images / Profimedia

Kate je inače velika ljubiteljica sakoa i ima popriličnu kolekciju u kojoj se, između ostalog, nalaze i komadi s potpisom Zare, Massima Duttija, Smythea...

  • +11
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Majka troje djece već dugo surađuje i podržava 'Baby Bank', koji su još 2015. osnovale dvije mame iz Windsora i od tada su pomogli više od 24 000 obitelji u Berkshireu i Buckinghamshireu.