neće šutiti

Majka Meghan Markle namjerava otkriti nepoznate detalje o njezinoj vezi s princem Harryjem

  • I. B.
  • Zadnja izmjena 17.05.2018 13:22
  • Objavljeno 06.05.2018 u 15:46
Bionic
Reading

Prema navodima svjetskih medija, majka Meghan Markle spremna je otvoreno progovoriti o rasističkim uvredama koje je njezina kćer iskusila na vlastitoj koži u velikom intervjuu s američkom TV ikonom, Oprah Winfrey

Doria Reginald (61), koja će imati ključnu ulogu u kćerinom nadolazećem vjenčanju, viđena je u odlasku iz kalifornijskog doma Oprah Winfrey u Santa Barbari čija se vrijednost procjenjuje na 88 milijuna dolara. Iako razlog šestosatnog posjeta još uvijek nije potvrđen, izvor američke televizije otkrio je britanskom tabloidu Mirror da su Doria i Oprah razmjenjivali ideje o velikom intervjuu.

  • +3
Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Doria i Oprah provele su sate razgovarajući, a najvažnije i najznačajnije pitanje o kojemu su razgovarale odnosi se na rasu i kako su pojedine osobe negativno reagirale na vezu Meghan i princa Harryja. Ono što se dogodilo Meghan i Harryju je odvratno te su oni, kao i njihova obitelj, zaprepašteni. Doriji i Oprah ova je tema vrlo bliska jer su obje pretrpjele rasizam na vlastitoj koži', naglašava izvor.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Spomenuti intervju, međutim, može biti snimljen i prikazan jedino ako ga dozvoli Meghan, princ Harry i Buckinghamska palača. Nedugo nakon što je njihova veza 2016. godine postala javna, princ Harry pokušao je javnim obraćanjem zaustaviti rasističke komentare, uvrede i napade na svoju djevojku ističući kako je postala 'subjekt zlostavljanja i uznemiravanja' na društvenim mrežama, ali i u medijima gdje se o Meghan raspravljalo na vrlo seksistički i rasistički način.

  • +29
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Samo dan nakon što su ove godine otputovali na službeno putovanje u Škotsku, na ime Meghan Markle i princa Harryja u Kensingtonsku je palaču stiglo pismo u kojem su pronađeni tragovi bijelog praha za koji se sumnjalo da je otrov antraks. Policija je odmah alarmirana, kao i jedinice za terorizam, a provedena je i istraga.

O rasizmu s kojim se susrela u Hollywoodu, Meghan je svojedobno progovorila u britanskom izdanju magazina Elle, a njezina majka uskoro će joj se pridružiti u završnim pripremama vjenčanja koje se očekuje 19. svibnja u kapelici St George u dvorcu Windsor.

  • +45
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal