princeza od walesa

Kate Middleton kakvu nikad ne viđamo: Do sada neobjavljena fotografija sa vjenčanja njezinog brata otkriva zanimljiv detalj

24.03.2023 u 19:24

Bionic
Reading

U rujnu 2021. Kate Middleton odletjela je na jug Francuske kako bi prisustvovala vjenčanju svog brata Jamesa Middletona. On je sada objavio jednu fotografiju nastalu te čarobne večeri, a jedan detalj posebno je zanimljiv

James Middleton i Alizée Thevenet uplovili su u bračnu luku na jugu Francuske, 11. rujna 2021. Tri godine nakon njihovog susreta par se oženio u Bormes-les-Mimosas na jugoistoku Francuske. Vjenčanje je proslavljeno u potpunoj privatnosti, a na proslavi je prisustvovalo nekoliko kraljevskih ličnosti. Vjenčanje svog brata nije propustila ponosna sestra Kate Middleton, buduća engleska kraljica, koja je došla sa suprugom u pratnji, princa Williama te njihovo troje djece: Georgea, Charlotte i Louisa.

Nakon vjenčanja nije objavljeno puno fotografija, no James je sada napravio iznimku. Povodom Majčinog dana James Middleton je na svom Instagram profilu objavio fotografiju s majkom Carole Middleton. Fotografija na kojoj nasmiješen i dobro raspoložen James na plesnom podiju grli svoju majku nastala je upravo na proslavi njegovog vjenčanja s Alizée.

'Ti pokrećeš moj svijet. Sretan Majčin dan svim mamama, a posebno ovoj', napisao je James u opisu. Ova objava obožavatelje britanske monarhije itekako je ganula, no nije im promaknuo ni jedan zanimljiv detalj. Kako su primijetili, Kate Middleton se također može vidjeti u pozadini fotografije, kako pleše u haljini s kratkim rukavima. Bio je to doista rijedak uvid u privatni život princeze od Walesa.

Inače, nakon susreta u srpnju 2018. u Chelseaju, James Middleton i Francuskinja Alizée Thévenet godinu dana kasnije objavili su zaruke. Više puta odgađano zbog pandemije koronavirusa njihovo vjenčanje održalo se u rujnu 2021. pred gotovo pedeset uzvanika među kojima su bili i članovi britanske kraljevske obitelji.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Daniel Leal/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia