NOVA FRIZURA

Maja Šuput otkrila da zbog Blooma njezin frizer dolazi i u kućne posjete

10.03.2023 u 08:49

Bionic
Reading

Na svom Instagram Storyju pjevačica se pohvalila novom frizurom svog sinčića Blooma, za koju je zaslužan frizer Martin Posavec

Iako joj mnogi na društvenim mrežama prigovaraju zbog duge kosice njezinog sina Blooma, pjevačica Maja Šuput time se ne zamara. Lagane kovrče kojima se može pohvaliti njezin sinčić, kao i boja koja izgleda kao pramenovi od sunca, toliko se sviđaju Maji da ne dopušta nikakvo drastično šišanje.

Ipak, to ne znači da Bloom već nije 'odradio' nekoliko minimalnih zahvata škarama, a za posljednje skraćivanje zaslužan je frizer Martin Posavec s kojim Maja već duže surađuje.

Da su u odličnim odnosima, i da će na Majin poziv doći čak i u njezin dom kako bi ošišao Blooma, otkrila je sama pjevačica na svom Instagram Storyju gdje je pokazala snimke na kojima Martin Posavec šiša Blooma dok sjedi u hranilici i gleda crtiće na mobitelu.

  • +3
Maja Šuput na premijeri predstave 'Lepa Brena Project' Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon 'nekoliko zamaha škarama', Maja se pohvalila i novom frizurom malenog Blooma, koji se uopće nije opterećivao time što se događa oko njega.

rasprodana tjednima unaprijed

Od Stipe Mesića do Lejle i Tarika; nema tko nije bio na premijeri predstave 'Lepa Brena Project'

Pogledaj galeriju

Isprva je strpljivo sjedio dok je Martin škarama šišao vrhove njegove kose, a potom je i kao pravi profesionalac odradio mamino fotografiranje za uspomenu.