'kraljica svadbi'

Maja Šuput: Svadbe su kruna mog poslovanja. To je siguran posao, gdje znam godinu i pol dana unaprijed gdje sam, koji vikend i u kojem gradu

26.12.2021 u 10:34

Bionic
Reading

Popularna pjevačica i poduzetnica dala je veliki blagdanski intervju u kojem otvoreno progovara o mnogim temama

Popularna pjevačica i poduzetnica Maja Šuput dala je veliki intervju Jutarnjem listu u kojemu otvoreno govori o pjevanju na svadbama, kao izvoru dobre zarade, kao i o obiteljskom životu, posljednjoj sezoni Supertalenta i svojem privatnom odnosu prema pojedinim članovima žirija. Također se osvrće i na koronavirus te epidemiološke mjere.

Šuput je Jutarnjem otkrila i po čemu je posljednja sezona Supertalenta bila posebna i što se zbivalo iza kulisa showa koji bilježi rekordnu gledanost.

'Osmu sezonu Supertalenta pamtit ću po mnogočemu drugačijem. Audicije su se snimale 30 dana nakon mog poroda. To mi je bio prvi izlazak. Bilo je neviđeno iskustvo imati bebu od mjesec dana, koja zahtijeva noćnu smjenu, pa sam konstantno bila budna noću, a danju sam trebala reći nešto suvislo u kameru. Uz to, ostala je i neka kilaža od poroda. Tako da ću audicije definitivno pamtiti kao iskustvo: ako ovo izdržim energetski, onda zaista mogu sve', ispričala je Šuput novinarki Jutarnjeg.

Govoreći o odnosu s ostalim članovima žirija, pjevačica je kazala kako su njih četvero 'potpuno različite osobe'.

'Međutim, iz nekog nevjerojatnog razloga, jako se volimo i poštujemo i mislim da bez i jednog od nas taj show ne bi bio to. Svaka osoba ima svoje mjesto tamo s razlogom. Kad smo tek počeli raditi, najviše sam se družila s Jankom jer smo oboje bili samci, stalno smo lumpovali po vani i nije bio problem gdje ćemo završiti nakon snimanja ili ako je nekakav tulum, a onda se to promijenilo. Svatko je postao zauzeta osoba i prestali smo tulumariti na takav način. Kako je meni Martina Tomčić susjeda, sve češće smo se družile, viđale, pile kavu, imale večere sa svojim supruzima i sve više vremena provodile skupa. S Bilmanom sam se najviše družila prije 15-ak godina, kad smo plesali u prvoj sezoni ‘Plesa sa zvijezdama’. On je tada bio sudac, ja ‘zvijezda’. Nakon svake smo emisije išli van, feštali, tako da sam se s njim družila puno prije ovog projekta. Sa svakim od njih provela sam dio života, a vjerujem da ćemo se Martina i ja nastaviti družiti ovim našim dobrosusjedskim intenzitetom', otkrila je pjevačica. Upitana o situaciji s Covidom, obrazložila je kako zloglasni virus 'radi za nju'.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

'Nastupa je manje, ne moram stalno na put pa svoje vrijeme maksimalno provodim sa svojim djetetom, i to je najbolje što imamo. Vrijeme. Non-stop smo skupa. Jako puno stvari radim od kuće, poput svih mogućih sastanaka koje obavljam online, a radim i putem maila i telefonski i pokušavam što manje izbivati iz kuće. Manje spavam, puno toga radim dok Bloom spava, i to me čini najsretnijom ženom na svijetu, jer najkvalitetnije vrijeme je naše', rekla je pjevačica koja drži titulu 'kraljice svadbi'.

'Svadbe su uglavnom od sredine travnja do kraja listopada. Ovo nije sezona vjenčanja. Od vjenčanja imam jedan dobar period odmora, kao i svake godine, tako da sam do travnja, bar što se vjenčanja tiče, slobodna. Naravno, tu su drugi nastupi, ali svadbe su kruna mog poslovanja. To je jedini siguran posao, gdje znam godinu i pol dana unaprijed gdje sam za koji vikend i u kojem gradu. To je lijep kalendarski period zbog kojeg možeš mirno spavati jer znaš da te posao čeka', pojasnila je pjevačica.

Cijeli intervju, u kojemu je Maja Šuput govorila i o svojem brendu Majushka te otkrila još niz poslovnih i privatnih detalja, pročitajte na stranicama Jutarnjeg lista.