uživa u ugođaju

Sa svoja dva najdraža muškarca: Maja Šuput uputila lijepe želje neodoljivim obiteljskim fotografijama

24.12.2021 u 11:19

Bionic
Reading

Blagdanske fotografije preplavile su društvene mreže, poznati pokazuju kako su ukrasili svoje domove, što su spremili za blagovanje sa svojim najmiljima, već padaju i prve božićne čestitke. Kraljica svadbi i uspješna poduzetnica svima koji je prate napisala je poruku u rimi, naravno uz fotografije sa svoja dva najdraža muškarca

Maja Šuput prošli tjedan je odradila svoju zadnju emisiju ovosezonskog 'Supertalenta' u kojem je žirirala, pa se u miru posvetila obiteljskim obavezama. Njezin dom je odavno zasjao posebnim blagdanskim sjajem. Kako i ne bi kad su ovo prvi blagdani koje sa suprugom Nenadom Tatarinovim dočekuje i uz svog mališana Blooma.

Drvce je okitila već sredinom studenog, a pao je i prigodni, božićni foto session. Dan ranije pjevačica je na Instagramu pokazala stilizirane fotografije svog dječaka koje su kao i svaki put do sada oduševile njezine fanove, a sada se pohvalila i onima na kojima su svo troje.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

'Šaljemo vam zvijezdu najljepšeg sjaja. Šaljemo vam puno sreće bez kraja. Šaljemo vam ljubavlju ispunjen san i najljepše želje za Badnji dan', poručila je pjevačica pored više fotografija nastalih u foto studiju uređenom u božićnom ugođaju.

MODNA MEKA U CENTRU GRADA

[FOTO] Otvorenje novog butika Aleksandre Dojčinović privuklo brojne poznate Hrvatice: Nije mu odoljela ni svježa mama Maja Šuput Tatarinov

Pogledaj galeriju