KAKVO SLAVLJE

Maja Šuput slavi u Istri, čestitke pristižu sa svih strana, a dobila je i buket koji je velik gotovo kao ona: 'Danas je moj dan'

22.09.2020 u 10:46

Bionic
Reading

Popularna pjevačica i dalje uživa u moru, suncu, ali i dobroj hrani. Nakon raznih lokacija diljem Jadrana trenutno uživa u Istri te je dočekala i 41. rođendan za koji se posebno dotjerala - bijela čipkasta haljina, koja joj prati liniju tijela, i neobične štikle savršeno su se uklopile u slavljenički stajling, baš kao i buket, koji joj je vjerojatno poklonio suprug Nenad Tatarinov

Maja Šuput ove godine slavi 41. rođendan u Istri, no za razliku od prošle godine, kada je okrugli 40. proslavila radno, na vjenčanju u Sukošanu, ove godine u njemu doista može uživati. Kako se pohvalila na Instagramu, danas će proslaviti rođendan, no tko će joj praviti društvo, još uvijek se ne zna.

Za sada je otkrila samo djelić atmosfere, pozirajući na ulicama istarskog gradića u dugoj bijeloj čipkastoj haljini, koja joj savršeno pristaje ističući obline, a koju je kombinirala s neobičnim smeđim sandalama s vrtoglavo visokim potpeticama.

Nova frizura, vidno skraćena i ponovno obojena u platinasto, odlično joj pristaje, a u sve se savršeno uklopio predimenzionirani buket cvijeća, koji je velik gotovo poput nje same, a koji joj je, možemo samo pretpostaviti, poklonio suprug Nenad Tatarinov.

Maja Šuput - rođendan Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Što joj je osim toga poklonio, Maja se još nije pohvalila, no uvjereni smo kako je i ove godine pomno osmislio darove kojima će iznenaditi svoju voljenu suprugu za njezin dan iz snova.