rastopila srca obožavatelja

Maja Šuput radni vikend obilježila nježnim obiteljskim trenutcima i prvim božićnim Bloomovim fotografijama

05.12.2021 u 14:00

Bionic
Reading

Već 'ptice na grani' znaju da je ona naša najbolja zabavljačica za čije se nastupe trgaju mnogi. Ovih dana kao uvod u blagdansko raspoloženje održala je koncert na 'Adventu na Radničkoj', a vikend je rezerviran i za nezaboravno vrijeme provedeno s najmilijima

Ovi blagdani za Maju Šuput i njezinu obitelj imat će posebno značenje, budući da će osim sa suprugom Nenadom Tatarinovim, Božić po prvi put provesti i u društvu sina Blooma.

Kao i kod većine poznatih i kod Maje već vlada blagdanski ugođaj a palo je i prvo fotografiranje njezinog dječaka koje tope i 'najtvrđa' srca. 'Magija prosinca nama je ove godine posebna. Bloom u svojoj prvoj božićnoj priči', napisala je kraljica svadbi pored preslatkih fotografija. Pokazala i dirljive trenutke s mamom Danicom. Na jednoj njezina majka u naručju drži mališana, a u drugoj je s njim i nenadom. 'Ono kad ti punica sjedne na kićmu', našalila se u opisu prizora.

Podsjetimo, pjevačica, poduzetnica i članica žirija u 'Supertalentu' i njezin suprug Nenad postali su roditelji u ožujku ove godine, a pjevačica je rodila carskim rezom u jednoj zagrebačkoj bolnici. Ranije je izjavila da bi voljela da sin od nje i supruga naslijedi radoholičarstvo, da od tate naslijedi i dobar modni ukus, a maleni Bloom već je postao prava mala modna ikona i zvijezda maminog Instagrama.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album