SA SUPRUGOM NENADOM

Maja Šuput pobjegla na kratki odmor i odabrala destinaciju koja je u posljednje vrijeme pravi hit

22.07.2019 u 12:47

Bionic
Reading

Nakon što je odradila još jednu gažu u nizu, ali i završila predviđena snimanja za 'Supertalent', Maja Šuput otputovala je sa suprugom Nenadom Tatarinovom na kratki, ali zasluženi odmor. Iako isprva nisu željeli otkriti destinaciju te je od svojih obožavatelja zatražila da je pogađaju, ubrzo je otkrila da se nalaze u luksuznom turskom ljetovalištu

Da zna raditi, ali i uživati, Maja Šuput pokazala je odavno, a u to se moglo uvjeriti i gotovo 400 tisuća pratitelja, koliko ih ima na Instagramu, a koje redovito obavještava što radi i gdje se nalazi.

Nakon što je završila još jednu gažu u Istri, ali i predviđena snimanja za show 'Supertalent', Maja Šuput već je jučer u ranim jutarnjim satima bila na zagrebačkom aerodromu, spremna za let na, barem za javnost, nepoznatu lokaciju.

Sa suprugom Nenadom Tatarinovom, koji je stajao pored niza kofera punih stvari potrebnih za kratki odmor, Maja nije željela odmah otkriti destinaciju, dapače zatražila je od svojih obožavatelja da je pogađaju.

No oni nisu trebali dugo pogađati jer je Maja ubrzo s njima podijelila gdje se nalazi. Riječ je o luksuznom turskom ljetovalištu D Maris Bay, koje je u posljednje vrijeme postala nezaobilazna destinacija naših poznatih osoba, a posljednja koja se tamo odmarala bila je i Severina Kojić.

  • +6
Maja Šuput i Nenad Tatarinov Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL