ZASLUŽENI ODMOR

Maja Šuput otputovala na medeni mjesec: Pogledajte gdje će uživati narednih dana

28.10.2019 u 10:03

Bionic
Reading

Pet mjeseci nakon što je svom odabraniku obećala vječnu ljubav, Maja Šuput pronašla je vremena u gustom poslovnom rasporedu i otputovala na medeni mjesec. Evo gdje će ona i Nenad Tatarinov odmarati narednih dana

Gospođa i gospodin Tatarinov u velikom su stilu otputovali na svoj medeni mjesec. Poznati supružnici odmarat će narednih dana na Maldivima, destinaciji koju brojni mladenci biraju za svoje godišnje odmore nakon vjenčanja.

Pjevačica Maja Šuput time je započela jedan od svojih medenih mjeseca, jer kako je otkrila nakon svadbe održane u svibnju, od mnogih je dragih prijatelja dobila na dar putovanje. Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov, putem Instagrama su se javili obožavateljima.

Putovali su u prvoj klasi i poput prave gospode uživali u ukusnim obrocima tijekom desetosatnog, prekooceanskog leta. Poznata plavuša čak je u jednom trenutku odlučila razgibati se u zrakoplovu te pronašla vježbe za razgibavanje, a sve je dokumentirao njezin voljeni.

Zanimljivo je da su se poznati par upravo na Maldivima prije dvije godine u veljači zaručio. Prema prvotnom planu zaruke su se trebale odviti u Bangkoku, ali Maja je upropastila iznenađenje, pa je Nenad prolongirao stavljanje dijamantnog prstena do odlaska na Maldive.

Podsjetimo, Maja i Nenad vjenčali su se sredinom svibnja u Istri, na luksuzno opremljenoj stanciji Meneghetti. Nekoliko dana nakon vjenčanja pobjegli su na kratki odmor na Ibizu, jednu od Majinih omiljenih ljetnih destinacija za odmor.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL