stalno na putu

Maja Šuput još je na obiteljskoj turneji, druži se s holivudskom zvijezdom i hrani Titove životinje

01.09.2021 u 11:25

Bionic
Reading

Pjevačica, njezin suprug Nenad Tatarinov i njihov sinčić Bloom uživaju u babljem ljetu. Svoj odmor nastavili su na Brijunima. Maja je pratiteljima i prijateljima pokazala više tamošnjih prizora, od jutra uz bogati doručak u idiličnom okruženju, hranjenja životinja u safari parku sve do uzbudljive večeri s nekim dobro poznatim licima

Zadnjih dana simpatična obitelj Šuput-Tatarinov guštala je u posjetu Brijunima. Divne dane proveli su u poznatom Nacionalnom parku o čemu svjedoče i brojne objave na Instagramu pjevačice.

Među ostalim su hranili slonicu Lanku, družicu slona Sonyja (svojedobno najvećeg indijskog slona u Europi, koji je uginuo 2010. godine. ) kojeg je Josipu Brozu Titu poklonila Indira Gandhi, tadašnja premijerka Indije. Osim toga, Maja i Nenad su pokazali s kim su se družili na Brijunima.

'Nevjerojatna večera s nevjerojatnim ljudima', opisala je pjevačica fotografiju na kojoj poziraju s glumcem Radom Šerbedžijom i njegovom suprugom, umjetnicom i redateljicom Lenkom Udovički. Majinom mališanu to je prvi posjet Brijunima, a petomjesečni dječak putovao je tijekom ljeta diljem Hrvatske i izvan granica Lijepe Naše pa pratitelji kraljice svadbe znaju komentirati da je Bloom od malih nogu pravi svjetski putnik.