VELIKA TUGA

Maja Sever ganula mnoge riječima o svom neprežaljenom prijatelju Mislavu Bagi: Otkrila gdje se nalazi njegov pas Mala

30.09.2022 u 20:10

Bionic
Reading

Prošlo je više od mjesec dana od kad je tragično preminuo nagrađivani novinar i urednik. Ostavio neizbrisiv trag na hrvatsko novinarstvo, a za neutješno tuguju brojni suradnici, kolege i prijatelji. Jedna od njemu najbliskijih osoba, bila je Maja Sever koja ga je upoznala 1994. kad je dobio angažman na HRT-u

'Nedostaje do boli. Svaki dan. I dalje čekam da naiđe iz smjera Kvatrića. Mala je dobro. Kod jedne divne žene koja mi je putem postala draga prijateljica. A Mala k’o Mala i kod njih radi nered. Mimi bi bio sretan da zna gdje radi nered', napisala je Maja Sever pored fotografije kujice Male.

Mnogi su reagirali na post HRT-ove novinarke, izražavajući suosjećanje i ispisujući nježne riječi o televizijskoj legendi. Svima nedostaje jedno od najprepoznatljivijih lica naših malih ekrana, Mislav Bago koji je preminuo 18. kolovoza u 49. godini života.

Nedostaje do boli. Svaki dan. I dalje cekam da naiđe iz smjera Kvatrica. Mala je dobro. Kod jedne divne žene koja mi je...

Objavljuje Maja SeverPetak, 30. rujna 2022.

'I meni nedostaje, iako sam ga poznavala samo preko tv-a. Bio je zaista kul lik. Sada je spokojan i bez boli', 'Kada se gleda TV, vidi se i osjeća praznina... nitko ga neće moći nadoknaditi. Počivao u miru', 'Teško mi je doći u taj kvart, tako mogu i dalje zamišljati da šeta s Malom.. ma baš tuga', 'Jako mi je žao što nas je napustio.....a Malenoj želim siguran dom pun ljubavi', neke su od poruka koje su ispratile objavu Maje Sever. Ona i Bago živjeli su u istom kvartu, na potezu oko Martićeve ulice, tesu bili u svakodnevnom kontaktu.

  • +2
Mislav Bago Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX