NE KRIJE ODUŠEVLJENJE

[FOTO/VIDEO] Magic Johnson napokon stigao i u Dubrovnik: S maskom na licu šetao Stradunom, skinuo ju je tek zbog poziranja

13.08.2020 u 23:40

Bionic
Reading

Na luksuznoj jahti Aquila, nakon što je pohodio gotovo sve okolne otoke, NBA legenda Magic Johnson sa svojom je obitelji i društvom uplovio i u Dubrovnik. Nakon što se jahta usidrila između Lokruma i Starog grada, društvo je pomoćnim brodom prebačeno na kopno, a sudeći po izrazima na njihovim licima, Dubrovnik im se itekako svidio

Split, Hvar, Vis, ali i slapovi Krke oduševili su košarkašku legendu i njegovo poveće društvo. I kada je Magic Johnson vjerojatno pomislio da je vidio baš sve što se vidjeti da, na iznajmljenoj mega jahti Aquila, dugoj 85,6 metara i vrijednoj oko 150 milijuna američkih dolara, uplovio je u dubrovački akvatorij.

  • +7
Magic Johnson u Dubrovniku Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX

Nakon što se jahta usidrila između Lokruma i Starog grada, društvo je pomoćnim brodom prebačeno na kopno, a fotografi su ih snimili u šetnji Stradunom. Odjeveni za večernju šetnju, ali i kušanje najboljih delicija, Magic Johnson i njegova supruga Cookie, hodali su cijelo vrijeme sa zaštitnim maskama na licu.

Tek kada ih je Cropixov fotograf zatražio da mu poziraju, skinuli su maske, a Magic Johnson podario mu je svoj najbolji osmijeh. Dolazak legende NBA-a nije mogao proći nezapaženo pa su mu odmah počeli prilaziti obožavatelji koji se nisu libili tražiti ga autogram, ali i nezaobilazan selfie.

Magic Johnson na Stradunu Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube