OZREN GRABARIĆ:

'Maestro' me izuo iz cipela!

10.11.2014 u 15:19

Bionic
Reading

Profesor na Akademiji dramskih umjetnosti i glumac Ozren Grabarić u svom životopisu može staviti novu crticu

Glumac Ozren Grabarić pobjednik je prve sezone showa 'Maestro', pa smo ga pitali kakav je osjećaj nositi tu prestižnu titulu.

'Stvarno je dobar osjećaj. Sad će me ljudi više prepoznavati kao dirigenta, nego kao glumca', smije se Ozren, dodajući da ga je oduševio njegov rast u emisiji.


'Bio sam pod teškim stresom od početka, ali uz svog mentora Tončija sam se razvijao. Dogodio se pravi luk mog rasta. U četvrtoj emisiji sam odradio najpreciznije, bio sam u najvećoj kontroli, nakon što mi je žiri rekao da sam bio histeričan u prvoj emisiji', dodaje Ozren, otkrivajući da se jako sprijateljio sa svojim mentorom te da se nada da će se i dalje družiti, a priznaje da ga je show izuo iz cipela.

'Tijekom ovog showa generirao sam svoju nesigurnost, strah i tremu, koje su mi bile najveća prepreka. Osjećao sam se kao da sam na nekoj radionici.'

'S orkestrom sam imao dobar kontakt. Upravo je to jedna vrsta komunikacije. Mislim da je meni bilo bolje s njima nego njima sa mnom', dodaje Ozren, svjestan toga da ga je orkestar nekoliko puta spasio, a dodaje fa tijekom showa nije imao svog favorita.

'Ne mogu reći tko je bio moj favorit. Svaki natjecatelj je imao jednu osobinu dirigenta. Netko je bio precizan, drugi karizmatičan, netko glazbeno potkovan. Da skupimo sve naše vrline, dobili bismo savršenog dirigenta, ali to je nemoguće', kaže Ozren, kojeg su u 'Maestru' najviše pratili njegovi studenti.

'Morali su zbog ocjena', šali se profesor.