pukla je ljubav

Madonna opet solira: Prekinula je s 35 godina mlađim dečkom

27.04.2022 u 13:34

Bionic
Reading

Nakon tri godine veze kraljica popa je prekinula vezu s 28-godišnjim dečkom Ahlamalikom Williamsom. Madonna je počela izlaziti s njim 2019., četiri godine nakon što ga je upoznala na svojoj turneji Rebel Heart. U to vrijeme bio je jedan od plesača na turneji

Razlazu para su, navodno, presudile brojne obveze, zbog čega nisu imali dovoljno vremena za sebe, donosi Mirror. 'Ima natrpan raspored, radi na svom nadolazećem autobiografskom filmu, glazbi i brine se o svojoj obitelji. Dogodilo se puno stvari. Između Madonne i Ahlamalika još uvijek postoji ljubav, ali su ipak odučili prekinuti. Ostali su u dobrim odnosima', ispričao je izvor blizak pjevačici.

Madonna je nedavno podijelila zagonetnu poruku, zbog koji su mnogi pomislili da je pukla veza.'Kad netko nije pravi za tebe, Bog će učiniti da te ta osoba povrijeđuje sve dok ne postaneš dovoljno jak da je pustiš', napisala je tada.

Podsjetimo, od kad je planula ljubav među njima glazbenica mu je pomogla da potpiše unosan ugovor s dizajnericom Stellom McCartney, a također je surađivala s njim na pjesmi kojom je htio pokrenuti vlastitu glazbenu karijeru. Njezini prijatelji bili su uvjereni kako romansa s Ahlamalikom neće potrajati jer joj ni prijašnje njezine veze s mlađim muškarcima nisu bile duga vijeka.

  • +3
Madonna, Ahlamalik Williams Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia