u Cotswoldsu

Luksuzno seosko imanje Beckhamovih skriva i idilične tajne odaje Harper Seven

20.10.2023 u 18:16

Bionic
Reading

Imanje Beckhamovih u seoskom dijelu Britanije može se pohvaliti i mini kućom, vrijednom 100 tisuća funti, izgrađenom za 12-godišnju kćer

Harper Seven miljenica je čitave obitelji Beckham, a jedinoj kćeri roditelji su izgradili posebnu rezidenciju na imanju u seoskom dijelu Britanije. Ono doista izgleda kao najčarobnije mjesto za odrastanje, a David i Victoria zatražili su građevinsku dozvolu samo godinu dana nakon što su se preselili kako bi izgradili kvalitetnu kućicu na drvetu za svoju djecu, iako u njoj najviše uživa Harper Seven.

Na dva hektara imanja prostire se zemlja Beckhamovih, a njegov dio mogli smo vidjeti u dokumentarcu koji nam je približio život nogometne zvijezde i njegove obitelji. Osim što su imanje odlučili unaprijediti vanjskim bazenom, nogometnim igralištem, voćnjakom, tradicionalnom estonskom saunom i safari šatorom vrijednim 50.000 funti na terenu za zabavu, odlučili su sagraditi kćerki posebnu kućicu na drvetu.

Drvena kućica prostire se na 15,6 četvornih metara, sagrađena je u idiličnom okruženju oko visokog hrasta, a ima i neobičan balkon. U građevinskoj dozvoli stoji da su Beckhamovi za njenu izgradnju trebali potrošiti oko 100.000 funti.

David i Victoria vlasnici su nekoliko nekretnina, a njihov portfelj vrijedi 73 milijuna funti. Obitelj posjeduje nekretnine u Londonu, Cotswoldsu, Miamiju i Dubaiju.

'Želio sam mjesto na koje možemo pobjeći', objasnio je Beckham svoju povezanost sa seoskim imanjem na kojem obitelj rado provodi vrijeme te proizvodi med.

ZAJEDNIČKI IZLAZAK

Mezimica u obitelji: Brooklyn i Nicola uživaju u druženju s Harper Beckham

Pogledaj galeriju