čarolija u ludilištu

Luka Vidović u rasprodanoj Ludoj kući održao posljednji ovogodišnji magic show za cijelu obitelj

30.11.2021 u 11:40

Bionic
Reading

Najpoznatiji hrvatski mađioničar, Luka Vidović, za kraj godine svojoj je publici poklonio mnoštvo mađioničarskih iznenađenja na nesvakidašnjem druženju u rasprodanom Ludilištu Luda kuća

Više od stotinu mališana uživalo je u otkrivanju najpoznatijih trikova. Naučili su i ponešto o tajnama teleportacije. Show se održao prema svim propisanim epidemiološkim mjerama.

Luka Vidović već punih dvadeset godina razveseljava one najmlađe interaktivnim i zanimljivim predstavama, a ove se godine posebno potrudio izmamiti dječje osmjehe. U jednosatnom druženju, pokazao je najbolje trikove svoje dugogodišnje karijere te najavio novitete za 2022. godinu.

Luka Vidović u Ludoj Kući Izvor: Promo fotografije / Autor: Filip Popović

„Iznimna mi je čast održati posljednje ovogodišnje mađioničarsko druženje upravo na pozornici Lude kuće za koju me uvijek vežu lijepe uspomene. U godini smo kada nam je ograničeno druženje, stoga se svakom novom nastupu veselim više nego ikad.“ – istaknuo je Luka Vidović te otkrio planove za iduću godinu: „S radošću mogu najaviti iduće veće druženje koje će biti na moj rođendan, 13. veljače iduće godine, a u pitanju je nešto do sada neviđeno i novo. Puno pažnje posvećujem svojim nastupima i probama, a za iduću godinu već je sve spremno.“

Lukina bogata karijera osim mnogobrojnih nastupa i predstava, bogatija je i za dvije inozemne suradnje, a Lukin smisao za humor te vrhunske mađioničarske sposobnosti bez sumnje svakakog nasmiju do suza. Stoga se veselimo Lukinim narednim mađioničarskim iznenađenjima.