RASPLESANI SPLIĆANIN

Luka Nižetić snimao spot: Pogledajte kakav je 'zadatak' dao predsjedničkom kandidatu

05.07.2019 u 13:10

Bionic
Reading

Pjevač je predstavio je spot za razigrani ljetni hit 'Ludilo brale' kojim želi ujediniti publiku iz cijele Hrvatske. Video Luke Nižetića su dodatno začinili duhovitim štihom predsjednički kandidat i pjevač Miroslav Škoro koji u spotu 'pituraje' te glumac Rene Bitorajac

Video spot je sniman na različitim splitskim lokacijama, a za njega je zaslužna redateljica Sandra Mihaljević. Rasplesani Nižetić zabavljao se u svom kvartu Mertojak, ali i na Rivi, Placu i Getu. Na kraju su prikazani i kadrovi s jahte Lotus, stoji u priopćenju. Ekipa je tim spotom zagarantirala dobru zabavu publici te predstavila i ljepote hrvatskih gradova, Zagreba i Splita.

'Volim brodove, volim ploviti i želja mi je bila da u spotu imamo neko morsko plovilo. Zahvaljujući agenciji 'Summerbreeeze' na jedan dan mi se ispunila ta želja gdje je cijela snimateljska ekipa imala zadovoljstvo uživati u prekrasnoj jahti na kojoj su nas kapetan Roko Lelas i njegova posada ugostila kao u hotelu s pet zvijezdica. Mislim da ću ovu avanturu s 'Lotusom' ponoviti ovog ljeta čim uhvatim malo vremena', izjavio je Luka.

Izvor: Društvene mreže

U aktualnom tekstu s prekrasnom porukom pronašli su se i gosti 'lega' Miroslav Škoro i 'buraz' Rene Bitorajac te svojim prepoznatljivim izričajem i dozom humora upotpunili, dodatno osvježili, razvedrili i pojačali cjelokupni dojam pjesme.