naš lukica

Luka Modrić se javio iz Egipta, a fanovi mu poručuju: 'Veći si od tih piramida'

26.03.2024 u 12:10

Bionic
Reading

Naša nogometna reprezentacija ovih dana boravi u Egiptu pripremajući se za prijateljske utakmice ususret Europskog prvenstva, a Luka Modrić na Instagramu je pokazao kako se naši momci zabavljaju

Mnogi pričaju kako će se naš Luka Modrić nakon ovog Europskog prvenstva oprostiti od Vatrenih, a moguće posljednje dane u reprezentaciji koja život znači Modrić provodi u radu, ali i zabavi. U pauzi od napornih treninga i utakmica, naša se nogometna delegacija uputila vidjeti jedno od svjetskih čuda - piramide u Egiptu!

Nakon pobjede protiv Tunisa, Vatreni su se 'počastili' i kratkim upoznavanjem zemlje domaćina pa su zaigrali i nogomet na pijesku te odradili pravi turistički photosession, a atmosfera koja vlada u našim redovima pokazuje zašto se i diče nazivom 'familija'.

@hns.family Svjetsko čudo nogometa ispred svjetskog čuda antike 🇭🇷👋🇪🇬 #Obitelj #Vatreni #CRO #pyramids ♬ original sound - hns.family

Ispred piramida fotografiranje je obavio i naš najpoznatiji i najtrofejniji igrač Luka Modrić koji je osmijehom pokazao fascinaciju piramidama i sfingom ispred koje se fotkao s Kovačićem s kojim je nekoć dijelio i Realov dres.

Kao i uvijek, u komentarima su se našli brojni komentari puni podrške i ohrabrenja za večerašnju utakmicu protiv Egipta koji je sedam puta slavio kao prvak Afrike.

'Veći si od tih piramida', poručio je Modriću jedan domaći obožavatelj, dok je drugi napisao: 'Svjetska baština, a iza piramide', našalivši se kako je 38-godišnji Modrić veći i od svjetskih čuda.

  • +26
Kairo: Hrvatska nogometna reprezentacija; 'Vatreni' obišli piramide Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL