teški dani

Ljubiši Samardžiću pogoršalo se stanje: Ponovno primljen u bolnicu

23.05.2017 u 09:03

Bionic
Reading

Krajem ožujka pojavio se na 64. beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma, na kojem je prikazan njegov film 'Panta rei'. Već je tada bilo vidljivo koliko ga je bolest iscrpila. Prema pisanju srpskih medija, legendarni glumac ponovno je u bolnici jer mu se, kako pišu, stanje pogoršalo

Kako piše srpski Informer, legendarni glumac Ljubiša Samardžić primljen je u beogradski Institut za hematologiju nakon što mu se vratio tumor na mozgu, koji su mu beogradski liječnici uklonili operacijom krajem prošle godine. Njegovo zdravstveno stanje jako je teško, no Samardžić još uvijek želi dobiti najtežu bitku - onu životnu.

'Ljubiša se ne osjeća dobro, bolest se vratila u još gorem obliku. Pogoršalo mu se stanje, ali on se nada da će se oporaviti. Optimističan je kao i uvijek. Teško mu pada to što je u bolnici, ali se bori', rekao je izvor blizak obitelji, dodavši da svakodnevno obilaze glumca.

Kada su im liječnici rekli da se tumor vratio, tu je informaciju najteže podnijela Ljubišina supruga Mirjana, s kojom je u braku od 1960. godine, no i ona se trudi pred njime ne pokazati koliko joj je teško.