i dalje SE NADA

Boris Novković prvi put nakon razvoda progovorio o ljubavi

22.03.2017 u 09:47

Bionic
Reading

Samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja s Ines Katić u Novalji na otoku Pagu Boris Novković je svojim statusom na Facebooku dao naslutiti da njihov brak nije uspio. Ipak, u ljubav i dalje vjeruje, što poručuje i novom pjesmom 'Ti si mi posljednja nada', za koju je snimio i videospot

Nakon što je polovicom siječnja, poslije koncerta u čast Kemalu Montenu, na svom profilu na Facebooku objavio zanimljiv post o ljubavi uz snimku Montenove balade 'Nije htjela', koju je i pjevao na koncertu, Boris Novković još uvijek ne želi za medije govoriti o kraju braka s Ines Katić.

Svojim tadašnjim postom poručio je da je spreman opet dati sebe za ljubav, čime je dao do znanja da brak s Ines, s kojom se vjenčao prošlog ljeta u Novalji na otoku Pagu, ipak nije uspio.

Ovih dana pjevač promovira svoj novi singl 'Ti si mi posljednja nada', za koji je spot snimao u Splitu. Pjesmu koja govori o ljubavi napisao je Ante Pecotić, a za InMagazin Boris je otkrio da u ljubav i dalje vjeruje.

'Naravno, bez vjere u bilo što u životu nema života. Čovjek koji je prestao vjerovati je zombi, živi mrtvac. Apsolutno treba vjerovati, jer čovjek bez nade - kakav je to čovjek?', izjavio je Boris Novković za Novu TV.

Boris Novković - Ti si mi jedina nada Autor: Youtube